Prelucrarea Datelor

Prelucrarea Datelor

  • Cine suntem

Magazinul de jocuri si jucarii FantasiaToys.ro este o companie inregistrata in Romania, responsabilă, cu sediul social in Localitatea Comanesti, Judetul Bacau, Strada Liceului 14 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J04/1304/2015, avand Codul de identificare fiscala 35348912.

  • Date personale pe care le prelucrăm

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal.

Magazinul de jocuri si jucarii FantasiaToys.ro este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

Nume și prenume
E-mail
Număr de telefon
Detalii de facturare și plată

  • De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Comenzi FantasiaToys.ro

Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs
Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs
Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura

Suport FantasiaToys.ro

Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema
Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei
Detalii IP & sesiune pe FantasiaToys.ro – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe FantasiaToys.ro

Funcționarea site-ului FantasiaToys.ro

Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet
Informații cont FantasiaToys.ro – informațiile dvs vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-ului FantasiaToys.ro să vă ofere o experiență personalizată

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal:

Newsletter FantasiaToys.ro

Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

Comportament online

Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagina Politică cookies

  • Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei FantasiaToys.ro situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la VULTR Global Cloud Hosting – Germania. Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încărcate în Newsman, care va acționa ca un împuternicit pentru FantasiaToys.ro. Newsman operează livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politică de confidenţialitate Newsman

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

PayU, mobilPay si PlatiOnline – furnizori servicii de plata online
Google Analytics – furnizor analiza trafic site
GLS Romania, Fastius Curier – furnizori servicii de curierat

  • Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile din cadrul magazinului online FantasiaToys.ro: datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

  • Care sunt drepturile dvs

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la comenzi@FantasiaToys.ro.

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail comenzi@FantasiaToys.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.