Formular Retur FantasiaToys.Ro

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Costul de transport pentru retur este 19.99 lei. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Returul produselor se poate face prin trimiterea acestora printr-o firma de curierat rapid. Dupa completarea formularului de retur veti primi din partea unui operator informatiile necesare privind expedierea produselor pentru retur.

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa: comenzi@fantasiatoys.ro

Formular Retur FantasiaToys.ro

  • (pentru care se doreste returul)
  • (contul bancar in care doriti returnarea banilor)
  • (numele pe care a fost deschis contul bancar)
  • (Alt Motiv)