Cum cumpar

Comenzi Online

Pasul 1: Alegeti produsele. Daca deja cunoasteti codul sau denumirea produsului, puteti sa le tastati in campul de cautare din partea de sus si veti intra direct in pagina produsului respectiv. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul „adauga in cos” pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Pasul 2: Cosul de cumparaturi
Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.
Pentru a trimite comanda apasati pe butonul Finalizare comanda.

Pasul 3: Plasarea comenzii

Selectati persoana (sau compania) si adresa pe care doriti sa se emita factura. In cazul in care adresa de livrare difera fata de adresa de facturare, debifati „Livrare catre adresa de facturare” si introduceti adresa de livrare.

Alegeti modalitatea de plata si livrare. Reverificati datele introduse.

Pasul 4: Finalizarea comenzii

Apasati butonul „Finalizare comanda” pentru a inregistra si trimite comanda dumneavoastra.

Comanda telefonica

Orice comanda se poate realiza si telefonic, de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 18.00. Numarul de telefon la care puteti face comanda este: 031 229 68 84.

Comanda prin E-mail

Comanda prin email se face trimitand toate datele necesare pe adresa de e-mail comenzi@fantasiatoys.ro: numele produselor, cod, culoare, marime (atunci cand e cazul), cantitate, datele personale: nume, prenume, adresa de livrare completa (strada, numar, bloc, scara, etaj, localitate, cod postal), adresa de facturare, telefon. Veti primi un e-mail de confirmare pentru primirea comenzii.