Jucarii pentru Exterior

 • 0 out of 5

  Nerf Doom Lands Pistol de jucarie

  Descoperiti lumea DoomLands 2169, o lume pustie plina de amenintari. In urma unei apocalipse Pamantul a devenit pustiu, insa primejdia se face simtita la tot pasul. Acum este randul tau sa iei masuri si sa lupti contra fortelor rele! Cu acest pistol de la Nerf ce trage cu 4 sageti sigur vei castiga. Pistolul vine alaturi de 4 sageti de spuma.Varsta recomandata: +8 ani.Brand: Nerf.
  101.00 lei 89.99 lei
 • 0 out of 5

  NERF N-Strike Elite Mega 10

  Set de 10 sageti Nerf Mega pentru distanta! Compatibil cu blasterele Mega si Nstrike.Varsta recomandata: +6 ani 
  70.00 lei 35.90 lei
 • 0 out of 5

  Nerf Nstrike Elite Munitie 12

  Pachet de 12 sageti din spuma compatibile cu orice blaster Nerf Nstrike.Varsta recomandata: +6 ani.
  60.00 lei 28.00 lei
 • 0 out of 5

  Angry Birds Prastie cu figurina

  Prastia cu figurina moale umpluta cu lichid este jucaria perfecta pentru exterior! Rasuceste si lanseaza figurina cu ajutorul prastiei! Tu cat de departe lansezi?Colectionati toata gama de figurine, vandute separat in functie de disponibilitate!Varsta recomandata:+4 ani! 
  20.00 lei
 • 0 out of 5

  Arbaleta Nerf Zombie Strike

  Acum este NERF sau NIMIC! Cu arbaleta Nerf poti sa-ti  eliberezi spiritul competitiv si sa dai startul luptelor! Arata-ti abilitatile si strategiile si apara lumea de invazia zombie! Inarmeaza-te cu sagetile Nerf Zombie si lupta impotriva armetei zombie!Setul contine: arbaleta Nerf si 4 sageti din spuma.Varsta recomandata: +8 ani.
  162.99 lei 135.99 lei
 • 0 out of 5

  Arc Nerf Mega ThunderBow Blaster

  Experimenteaza energia si entuziasmul alaturi de jucariile Nerf! Arcul Nerf este usor de folosit , trage si lanseaza sagetile moi de spuma, iar senzatia este cat se poate de reala! Arcul are un design realistc si pot lansa pana la 5 sageti odata! Mai mult , arcul poate lansa sagetile pe o distanta de pana la 25 m.Setul contine un arc Nerf si 5 sageti din spuma.Varsta recomandata: +8 ani.  
  195.00 lei 139.99 lei
 • 0 out of 5

  Aripioare Barbie pentru inot

  Aripioarele gonflabila de plaja de la Barbie sunt accesoriile perfecte pentru micutele domnisoare! Aripioarele Barbie sunt frumos colorate si vor atrage toate privirile la plaja.Se va utiliza doar sub supravegherea unui adult.Varsta recomandata: +3 ani.Dimensiuni: 25*15 cm.
  16.00 lei 9.90 lei
 • 0 out of 5

  Aripioare Spiderman pentru inot

  Aripioarele gonflabila de plaja Spiderman sunt accesoriile perfecte pentru micutii nazdravani! Aripioarele Spiderman sunt frumos colorate si vor atrage toate privirile la plaja.Se va utiliza doar sub supravegherea unui adult.Varsta recomandata: +3 ani.Dimensiuni: 25*15 cm.
  16.00 lei 9.90 lei
 • 0 out of 5

  Barca Gonflabila Barbie

  Barca gonflabila de la Barbie este accesoriul perfect pentru micutele domnisoare! Barca Barbie este frumos colorata si va atrage toate privirile la plaja.Se va utiliza doar sub supravegherea unui adult.Varsta recomandata: +3 ani.Dimensiuni: 95 * 66 cm.
  88.00 lei 47.90 lei
 • 0 out of 5

  Barca Gonflabila Spiderman

  Barca gonflabila de la Spiderman  este accesoriul perfect pentru micutii nazdravani! Barca Spiderman este frumos colorata si va atrage toate privirile la plaja.Se va utiliza doar sub supravegherea unui adult.Varsta recomandata: +3 ani.Dimensiuni: 95 * 66 cm.
  88.00 lei 47.90 lei
 • 0 out of 5

  Bicicleta 16″ Fairies

  Bicicleta Fairies 16” este cea mai inspirata alegere avand roti pneumatice, frana de mana la roata din spate dar si la cea din fata, iar scaunul si ghidonul sunt ajustabile. Cadru din otel rezistent, accesoriile de la manere si  cosuletul din spate fac din aceasta bicicleta - cea mia buna bicicleta! Deasemenea bicicleta prezina si o aparatoare pentru lant, aparatoare pentru roti si decoratiuni cu personajele indragite din serialul Fairies. Avertisment: A se utiliza cu echipament de protectie si doar sub atenta supraveghere a unui adult!Varsta recomandata: intre 6 si 9 ani, cu inaltimea cuprinsa  intre e 107-138 cm.Livrarea se realizeaza in 2-3 zile lucratoare.
  690.00 lei 538.99 lei
 • 0 out of 5

  Colac Gonflabil Barbie

  Colacul gonflabil de plaja de la Barbie este accesoriul perfect pentru micutele domnisoare! Colacul Barbie este frumos colorat si va atrage toate privirile la plaja.Se va utiliza doar sub supravegherea unui adult.Varsta recomandata: +3 ani.Dimensiuni: 50 cm.
  16.00 lei 9.90 lei
 • 0 out of 5

  Colac Gonflabil Spiderman

  Colacul gonflabil de plaja de la Spiderman  este accesoriul perfect pentru micutii nazdravani! Colacul Spiderman este frumos colorat si va atrage toate privirile la plaja.Se va utiliza doar sub supravegherea unui adult.Varsta recomandata: +3 ani.Dimensiuni: 50 cm.
  16.00 lei 9.90 lei
 • 0 out of 5

  Hasbro Super Soaker Bottle Blitz

  Cu acest super pistol iti vei uda inamicii in 2 secunde! Pictolul are o capacitate de 2 l , ceea ce sigur te va ajuta in lupta! Iar mai mult de atat, aproape orice pet de apa poate deveni rezervor.Varsta recoamandata: +6 ani. 
  89.00 lei 64.90 lei
 • 0 out of 5

  Minge de plaja Barbie

  Mingea de plaja de la Barbie este accesoriul perfect pentru micutele domnisoare! Mingea Barbie este frumos colorata si va atrage toate privirile la plaja.Se va utiliza doar sub supravegherea unui adult.Varsta recomandata: +3 ani.Dimensiuni: 50 cm.
  16.00 lei 9.90 lei
 • 0 out of 5

  Minge de plaja Spiderman

  Mingea gonflabia de plaja Spiderman este accesoriul perfect pentru micutii nazdravani! Mingea Spiderman este frumos colorata si va atrage toate privirile la plaja.Se va utiliza doar sub supravegherea unui adult.Varsta recomandata: +3 ani.Dimensiuni: 50 cm.
  16.00 lei 9.90 lei
 • 0 out of 5

  Motocicleta Free Wheeling Motorcycle

  Pregatiti pentru o noua cursa? Cu aceasta motocicleta, micutul tau va face miscare toata ziua, dezvoltand-i musculatura. Aceasta motocicleta nu prezina pedale, iar baieteii vor adora sa se foloseasca de picioare pentru a urni motocicleta din loc.  Avertisment: A se utiliza cu echipament de protectie si doar sub atenta supraveghere a unui adult!Livrarea se realizeaza in 2-3 zile lucratoare.Varsta recomandata: + 3 ani.
  268.98 lei 196.99 lei
 • 0 out of 5

  Nerf Hydro Storm

  Cine e pregatit pentru o actiune cu adevarat uda? Blasterul Nerf cu pompa pe maner este decizia ideala atunci cand incepe lupta! Presiunea din blaster va aruca apa cu precizie direct la tinta! Blasterul lanseaza jeturile prin cele 5 duze la o distanta de 8 m. Sa inceapa lupta!Varsta recomandata: +6 ani.
  187.00 lei 134.90 lei
 • 0 out of 5

  Nerf N-Strike Elite Firestrike Blaster

  Pistolul Nerf N-Strike Elite Firestrike Blaster vine cu ceva nou de care sigur te vei bucura - lumina de tintire ce te ajuta in luptele nocturne! Activand declansatrul de lumina acum poti vedea in intuneric la o distanta de pana in 5m si asta sigur te va ajuta, iar distranta pe care poti trage cu acest pistol Nerf este de pana la 27m. Misiunile tale vor sigur se vor incheia cu bine daca ai acest pistol Nerf N-Strike Elite Firestrike Blaster alaturi. Pachetul include pistolul  Nerf N-Strike Elite Firestrike Blaster, trei sageti speciale si instructiuni. Sunt necesare doua baterii de tip AAA neincluse.Varsta recomandata: + 8ani. 
  80.00 lei 69.99 lei
 • 0 out of 5

  Nerf N-Strike Elite Incarcator Rapid Cu 18 Sageti

  Nu lasa inamicii sa te doboare atunci cand te chinui sa reincarci arma! Cu acest incarcator rapid Nerf  compatibil cu oricare arma de jucarie din coletia N-Strike Elite esti sigur ca vei iesi invingator din lupta! Incarca astfel cele 18 sageti speciale, din spuma durabila, pentru a fi pregatit de urmatoarea misiune!Varsta recomandata: +8ani.
  65.99 lei
 • 0 out of 5

  NERF N-Strike Elite Strongarm Blaster

  Pistolul  NERF N-Strike Elite Strongarm Blaster nu trebuie sa iti lipseasca din colectie, iar in misiunile tale poti sa te bazezi pe el! Acest pistol Nerf poate trage rapid pe distante mari. Incarcarea este usoara si rapida datorita cilindrului rotativ deschis. Adauga blasterul Strongarm la arsenalul propriu si declanseaza o ploaie de sageti in directia tintei!Varsta recomandata: +8 ani. 
  110.00 lei 95.99 lei
 • 0 out of 5

  Nerf N-Strike Elite Triad EX-3

  Pistolul Nerf N-STrike Elite Triad EX-3 este pistolul de pe care te poti baza oricand! Mic si puternic, acesta poate fi purtat in buzunar , iar la nevoie sigur te va ajuta, acesta tragand cu aceeasi putere pe distante la fel de mari ca alte pistoale Nerf. Trage in jos manerul de armare pentru a iti pregati tragerea, iar mai apoi activeaza la momentul ochirii.Pachetul de livrare include pistolul de jucarie Nerf N-Strike Elite Triad EX-3 si trei sageti speciale, din spuma durabila.Varsta recomandata: +8 ani.
  63.00 lei 41.99 lei
 • 0 out of 5

  Nerf Pistol Modulus IonFire Blaster

  Construieste-ti propria arma cu acest set de la Nerf si porneste in lupta pregatit! Cu ajutorul extensiei de tragere sau a depozitului de sageti poti sa iti personalizezi cu usurinta arma. Pistolul de la Nerf Modulus vine alaturi de 4 sageti din spuma si trage cate o sageta.Varsta recomandata: +8 ani.Brand: Nerf.
  122.00 lei 94.99 lei
 • 0 out of 5

  NERF Super Soaker Flashflood Blaster

  Bataliile tale cu apa niciodata nu vor mai fi la fel cu acest blaster Nerf! Acest pistol are o capacitate marita pentru apa si poate trage pe o distanta de pana la 10 m! De asemenea pistolul dispune de 2 duze separate una pentru Flood Strike si una pentru Flash Strike.Varsta recomandata: +6 ani.
  177.00 lei 102.99 lei
 • 0 out of 5

  Nerf Super Soaker High Tide

  Imobilizeaza-ti inamicul cu acest pistol ce poate trage la o distanta de 4m. Trebuie doar sa umpli pompa cu apa si sa tragi! Pregateste-te ca asctiunea sa devina uda cu acest pistol cu apa Nerf ce nu trebuie sa iti lipseasca din arsenal!Varsta recomandata: +6 ani. 
  89.99 lei 65.99 lei
 • 0 out of 5

  Nerf Super Soaker Micro Burst

  Imobilizeaza-ti inamicul cu acest pistol ce poate trage la o distanta de 6m. Trebuie doar sa umpli pompa cu apa si sa tragi! Pregateste-te ca asctiunea sa devina uda cu acest pistol cu apa Nerf ce nu trebuie sa iti lipseasca din arsenal!Varsta recomandata: +6 ani. 
  89.00 lei 69.00 lei
 • 0 out of 5

  Nerf Super Soaker Scatter Blast

  Cine e pregatit pentru o actiune cu adevarat uda? Blasterul Nerf cu pompa pe maner este decizia ideala atunci cand incepe lupta! Presiunea din blaster va aruca apa cu precizie direct la tinta! Blasterul lanseaza jeturile prin cele 5 duze la o distanta de 8 m. Sa inceapa lupta!Varsta recomandata: +6 ani.    
  177.00 lei 119.90 lei
 • 0 out of 5

  Nerf Super Soaker Thunderstorm

  Uda-ti instant inamicul cu noul blaster Thunderstorm motorizat! Acesa este automat pentru o viteza maxima, iar tu nu trebuie decat sa apesi pe tragaci pentru a incepe actiunea.
  Varsta recomandata: +6 ani.
   
  199.00 lei 131.90 lei
 • 0 out of 5

  Nerf Supersoaker Alphafire

  Acest blaster Alphafire lanseaza 3 jeturi de apa la o distanta de pana la 6 m! Lupta va deveni pur si simplu uda! Cel mai rapid si mai compact pistol cu apa de la Nerf nu te v las la greu! Acest blaster nu trebuie sa iti lipseasca din arsenal!Varsta recomandata: +6 ani. 
  66.00 lei 34.99 lei
 • 0 out of 5

  Nerf Zip Fire Mini pistol cu apa

  Nu va lasati pacaliti de acest mico pistol! Imobilizeaza-ti inamicul cu acest pistol ce poate trage la o distanta de 6m. Trebuie doar sa umpli pompa cu apa si sa tragi! Pregateste-te ca asctiunea sa devina uda cu acest pistol cu apa Nerf ce nu trebuie sa iti lipseasca din arsenal!Varsta recomandata: +6 ani.
  55.00 lei 35.00 lei
 • 0 out of 5

  Nerf Zombie Strike Pistol Sidestrike

  Alatura-te si tu luptei impotriva hoardei de zombie cu acest pistol Nerf Zombie Strike Sidestrike. Pistolul vine alaturi de 6 sageti de spuma si un toc pentr pistol ce se poate atasa la curea. Deasemenea, de toc se poate atasa si munitatia, de care vei avea atata nevoie in timpul luptelor.Varsta recomandata: +8 ani.Brand: Nerf.
  88.00 lei 64.99 lei
 • 0 out of 5

  Piscina Gonflabila Mickey Mouse

  Piscina Gonflabila pentru copii cu design colorat. Acum verile vor fi mai placute alaturi de piscina gonflabila Mickey Mouse, iar micutii nazdravani vor adora sa se balaceasca.Varsta racomandata: +18 luni.Dimensiuni: 70*30 cm.
  59.90 lei
 • 0 out of 5

  Pistol Nerf N-Strike Elite Alpha Trooper CS-12

  Duceti-va abilitatile de tragere la maximum cu acest pistol Nerf! Acest pistol poate lansa sageti pana la 20m iar acuratetea si precizia te va face cel mai bun puscas! Dotat cu disozitiv de reincarcare rapida de pana la 12 sageti. Setul contine pistolul, dispozitiv de reincarcare rapida si 12 sageti de spuma.
  171.00 lei
 • 0 out of 5

  Pistol Nerf N-Strike Elite Mega Magnus

  Bataliile tale sunt pe cale sa devina din ce in ce mai mari - mega mari!  Pistolul Magnus are aceeasi performanta ca celalalte pistoale Nerf dar este dotat cu sageti mai mari! Pistolul Magnus poate trage pana la 25 m distanta si este foarte eficient in batalii. Dotat cu sistem de reincarcare rapida, pistolul Magnus va fi foarte util pe campul de lupta. Pistolul vine cu 3 sageti din spuma.Varsta recomandata: +8 ani.
  119.90 lei 99.99 lei
 • 0 out of 5

  Pistol Nerf N-Strike Elite Retaliator Blaster

  Pistolul Nerf Retaliator este perfect pentru orice situatie, fiind un dispozitiv cu performante maxime. Trei componente interschimbabile cu sistem clic, va permit sa personalizati acest pistol pentru orice misiune. Joaca este mai palpitanta cu aceste pistoale ce nu trebuie sa ii lipseasca nici unui baiat! Pistolul poate trage pana la o distanta de 20 m.Setul contine: pistolul, maner pentru stabilitate, 12 sageti din spuma si instructiuni de utilizare.Varsta recomandata: +8 ani. 
  188.00 lei 169.00 lei
 • 0 out of 5

  Pistol Nerf N-Strike Longshot CS-6

  Duceti-va abilitatile de tragere la maximum cu acest pistol 2 in 1! Acest pistol poate lansa sageti pana la 10m iar acuratetea si precizia te va face cel mai bun puscas! Dotat cu 2 disozitive de reincarcare rapida de pana la 12 sageti, iar suportul biped ajuta sa echilibrul in momentul in care urmariti tinta. Acest pistol contine parti ce pot fi detasate pentru a putea fi manuit cu o singura mana. Setul contine pistolul, 2 dispozitive de reincarcare rapida si 12 sageti de spuma.Varsta recomandata: +6 ani.  
  259.90 lei 239.99 lei
 • 0 out of 5

  Pistol Nerf Zombie Strike Hammershot

  Cand invazia zombie va incepe, tu vei fi pregatit de lupta cu acest pistol Nerf Zombie Strike Hammershot! Acest pistol cu sistem de tragere rapida are 5 sageti de spuma. Alege tinta si apasa pe tragaci! Cu acest pistol cu reincarcare rapida vei supravietui cu siguranta invaziei zombie!Pistolul vine alaturi de 5 sageti.Varsta recomandata: +8 ani.Brand HAsbro.
  119.90 lei 99.99 lei
 • 0 out of 5

  Pistol Nerf Zombie Strike Sledgefire

  Dezlantuie un atac triplu asupra armatei de zombie cu acest pistol Nerf Sledgefire! Incarca 3 sageti in dispozitivul de reincarcare, iar restul munitiei pastreaza-l in micul depozit pentru munitie atasat de pistol.Pistolul include 9 sageti Zombie Strike,depozit pentru munitie, 3 dispozitive pentru reincarcare, instructiuni si sabloane Zombie Strike.Varsta recomandata: +8 ani. 
  175.00 lei
 • 0 out of 5

  Premergator Mickey Mouse

  Cadoul ideal pentru micutii nazdravani! Avionul colorat a lui Mickey Mouse va ajuta copilul si il va distra de minune cu sunetele sale dragalase. Prin apasarea unui simplu buton albastru , elicea avionului va incepe sa se invarta , iar niste mici leduri se vor aprindee(elicea este fabricata din spuma moale). Aripile se pot ridica, iar pe maneta de control sunt mai multe butoane scolorate si leduri.  Premergatorul Disney vine alaturi de 4 forme ce se potrivest in scaunul premergatorului.Varsta recomandata: + 2 ani.
  259.00 lei 229.90 lei
 • 0 out of 5

  Premergator Minnie Mouse

  Acum fetitele vor putea sa conduca si sa asculte muzica lor preferata alaturi de acest minunat premergator Minnie Mouse! Apasa pe formele diferite pentru mai multe sunete , iar distractia e garantata! Lasa in jos urechile mouse-mobilului pentru a activa luminitele. In plus , prin invartirea cheii in contact se va auzi motorul mouse-mobilului.Fetitele se vor distra de minune cu acest minunat premergator Minnie Mouse!Varsta recomandata: +2 ani.  
  269.00 lei 219.99 lei
 • 0 out of 5

  Saltea de plaja Barbie

  Salteaua gonflabila de plaja de la Barbie este accesoriul perfect pentru micutele domnisoare! Salteaua Barbie este frumos colorata si va atrage toate privirile la plaja.Se va utiliza doar sub supravegherea unui adult.Varsta recomandata: +14 ani.Dimensiuni: 183*75 cm.
  78.00 lei 44.90 lei
 • 0 out of 5

  Saltea gonflabila Spiderman

  Salteaua gonflabila de plaja Spiderman este accesoriul perfect pentru micutii nazdravani! Salteaua Spiderman este frumos colorata si va atrage toate privirile la plaja.Se va utiliza doar sub supravegherea unui adult.Varsta recomandata: +14 ani.Dimensiuni: 183*75 cm.
  78.00 lei 44.90 lei
 • 0 out of 5

  Toimsa Bicicleta 12” Spiderman

  Bicicleta Spiderman 12′ este cea mai inspirata alegere avand roti pneumatice, frana de mana si pe pedala la roata din spate, iar scaunul si ghidonul sunt ajustabile. Cadru din otel rezistent si rotile ajutatoare fac din aceasta bicicleta pentru cei mici, cea mia buna bicicleta! Deasemenea bicicleta prezina si o aparatoare pentru lant, aparatoare pentru roti si decoratiuni cu personajele indragite din desenele Spiderman. Avertisment: A se utiliza cu echipament de protectie si doar sub atenta supraveghere a unui adult!Varsta recomandata: intre 3 si 5 ani, cu inaltimea cuprinsa  intre 87 – 120 cm.Livrarea se realizeaza in 2-3 zile lucratoare.
  629.00 lei 529.99 lei
 • 0 out of 5

  Toimsa Bicicleta 12″ Cars

  Bicicleta Cars 12' este cea mai inspirata alegere avand roti pneumatice, frana de mana si pe pedala la roata din spate, iar scaunul si ghidonul sunt ajustabile. Cadru din otel rezistent si rotile ajutatoare fac din aceasta bicicleta pentru cei mici, cea mia buna bicicleta!Deasemenea bicicleta prezina si o aparatoare pentru lant, aparatoare pentru roti si decoratiuni cu personajele indragite din filmul Cars. Avertisment: A se utiliza cu echipament de protectie si doar sub atenta supraveghere a unui adult!Varsta recomandata: intre 3 si 5 ani, cu inaltimea cuprinsa  intre 87 - 120 cm.Livrarea se realizeaza in 2-3 zile lucratoare. 
  629.00 lei 529.99 lei
 • 0 out of 5

  Toimsa Bicicleta 12″ Sofia the First

  Bicicleta Sofia the First 12'' este cea mai inspirata alegere avand roti pneumatice, frana de mana si pe pedala la roata din spate, iar scaunul si ghidonul sunt ajustabile. Cadru din otel rezistent si rotile ajutatoare fac din aceasta bicicleta pentru cei mici, cea mia buna bicicleta! Deasemenea bicicleta prezina si o aparatoare pentru lant, aparatoare pentru roti si decoratiuni cu personajele indragite din filmul Sofia the First. Avertisment: A se utiliza cu echipament de protectie si doar sub atenta supraveghere a unui adult!Varsta recomandata: intre 3 si 5 ani, cu inaltimea cuprinsa  intre 87 – 120 cm.Livrarea se realizeaza in 2-3 zile lucratoare.
  660.00 lei 530.99 lei
 • 0 out of 5

  Toimsa Bicicleta 12″ Club House Mickey Mouse

  Bicicleta Club House Mickey Mouse 12” este cea mai inspirata alegere avand roti pneumatice, frana de mana si pe pedala la roata din spate, iar scaunul si ghidonul sunt ajustabile. Cadru din otel rezistent si rotile ajutatoare fac din aceasta bicicleta pentru cei mici, cea mia buna bicicleta! Deasemenea bicicleta prezina si o aparatoare pentru lant, aparatoare pentru roti si decoratiuni cu personajele indragite din filmul Club House Mickey Mouse. Avertisment: A se utiliza cu echipament de protectie si doar sub atenta supraveghere a unui adult!Varsta recomandata: intre 3 si 5 ani, cu inaltimea cuprinsa  intre 87 – 120 cm.Livrarea se realizeaza in 2-3 zile lucratoare.
  680.00 lei 530.99 lei
 • 0 out of 5

  Toimsa Bicicleta 12″ Club House Minnie Mouse

  Bicicleta Minnie Mouse 12” este cea mai inspirata alegere avand roti pneumatice, frana de mana si pe pedala la roata din spate, iar scaunul si ghidonul sunt ajustabile. Cadru din otel rezistent si rotile ajutatoare fac din aceasta bicicleta pentru cei mici, cea mia buna bicicleta! Deasemenea bicicleta prezina si o aparatoare pentru lant, aparatoare pentru roti si decoratiuni cu personajele indragite din filmul Minnie Mouse. Avertisment: A se utiliza cu echipament de protectie si doar sub atenta supraveghere a unui adult!Varsta recomandata: intre 3 si 5 ani, cu inaltimea cuprinsa  intre 87 – 120 cm.Livrarea se realizeaza in 2-3 zile lucratoare.
  660.00 lei 538.99 lei
 • 0 out of 5

  Toimsa Bicicleta 12″ Frozen

  Bicicleta Frozen 12′ este cea mai inspirata alegere avand roti pneumatice, frana de mana si pe pedala la roata din spate, iar scaunul si ghidonul sunt ajustabile. Cadru din otel rezistent si rotile ajutatoare fac din aceasta bicicleta pentru cei mici, cea mia buna bicicleta! Deasemenea bicicleta prezina si o aparatoare pentru lant, aparatoare pentru roti si decoratiuni cu personajele indragite din filmul Frozen. Avertisment: A se utiliza cu echipament de protectie si doar sub atenta supraveghere a unui adult!Varsta recomandata: intre 3 si 5 ani, cu inaltimea cuprinsa  intre 87 – 120 cm.Livrarea se realizeaza in 2-3 zile lucratoare.
  628.00 lei 539.99 lei