Papusi Winx

 • 0 out of 5

  Winx Flower Party papusa Bloom

  Buna tuturor! Eu sunt Bloom, Zana Flacarii Dragonului si vin din tinutul Gardenia de pe planeta Pamant, iar la Alfea mi-am indeplinit visul de a deveni o zana!  Ador petrec timp citind carti, mai ales cele despre magie, sa pregatesc sute de prajiturele si sa fac pizza pentru prietenele mele. Eu si prietenele mele am infiintat un club, Winx Club si va invitam cu drag sa ne cunoasteti!Papusa Winx Bloom poarta o minunata rochita roz , sandale albastre iar aripioarele sale sunt absolut minunate! Colectionati toate papusile din seria Winx si aventura in lumea zanelor poate sa tina la nesfarsit! Inaltime papusa aproximativ 29 cm.Varsta recomandata: +3 ani.
  39.99 lei
 • 0 out of 5

  Winx Flower Party papusa Flora

  Buna tuturor! Eu sunt Flora, Zana Naturii si vin din tinutul Linphea! Ador plantele si cel mai mult imi place sa petrec timp in natura alaturi de prietenele mele.  Dormitorul meu este un adevarat spectacol al naturii si locul unde imi place sa ma retrag sa imi incarc bateriile. :) Eu si prietenele mele am infiintat un club, Winx Club si va invitam cu drag sa ne cunoasteti!Papusa Winx Flora poarta o minunata rochita verde ca natura pe care o iubeste atat de mult, sandale roz iar aripioarele sale sunt absolut minunate! Colectionati toate papusile din seria Winx si aventura in lumea zanelor poate sa tina la nesfarsit! Inaltime papusa aproximativ 29 cm.Varsta recomandata: +3 ani.
  39.99 lei
 • 0 out of 5

  Winx Flower Party papusa Layla / Aisha

  Buna tuturor! Eu sunt Aisha sau Layla cum le mai place unora sa imi spun. Sunt Zana Valurilor si sunt printesa planetei Andros! Apa, Marea, Oceanele sunt habitatele mele naturale si acolo ma simt in elementul meu! Din acest motiv iubesc cel mai mult sa innot, insa imi place si dansul sau orice alt sport pe care pot sa il practic alaturi de prietenele mele. Eu si prietenele mele am infiintat un club, Winx Club si va invitam cu drag sa ne cunoasteti!Papusa Winx Layla poarta o minunata rochita vernil de culoarea oceaneleor, sandale roz iar aripioarele sale sunt absolut minunate! Colectionati toate papusile din seria Winx si aventura in lumea zanelor poate sa tina la nesfarsit! Inaltime papusa aproximativ 29 cm.Varsta recomandata: +3 ani. 
  39.99 lei
 • 0 out of 5

  Winx Flower Party papusa Musa

  Buna tuturor! Eu sunt Musa, Zana Muzicii si sunt printesa din tinutul Melody! Ador toate iustrumentele muzicale si muzica, ohh muzica.. camera mea este plina de portative, instrumente si obiecte muzicale. Eu si prietenele mele am infiintat un club, Winx Club si va invitam cu drag sa ne cunoasteti!Papusa Winx Musa poarta o minunata rochita albatra, sandale roziar aripioarele sale sunt absolut minunate! Colectionati toate papusile din seria Winx si aventura in lumea zanelor poate sa tina la nesfarsit! Inaltime papusa aproximativ 29 cm.Varsta recomandata: +3 ani.
  39.99 lei
 • 0 out of 5

  Winx Flower Party papusa Stella

  Buna tuturor! Eu sunt Stella, Zana Soarelui Stalucitor si sunt printesa din tinutul Solaria! Ador shoppingul si sa petrec timp cu prietenele mele.  Pentru ca sunt foarte creativa si pentru ca iubesc cel mai mult moda, toti prietenii mei apeleaza la mine pentru a le da un sfat legat de tinutele lor si cum ar putea sa mixeze hainutele intre ele! Eu si prietenele mela am infiintat un club, Winx Club si va invitam cu drag sa ne cunoasteti!Papusa Winx Stella poarta o minunata rochita portocalie ca Soarele, sandale galbene iar aripioarele sale sunt absolut minunate! Colectionati toate papusile din seria Winx si aventura in lumea zanelor poate sa tina la nesfarsit! Inaltime papusa aproximativ 29 cm.Varsta recomandata: +3 ani.   
  39.99 lei
 • 0 out of 5

  Winx Flower Party papusa Tecna

  Buna tuturor! Eu sunt Tecna, Zana Tehnologiei! Calculatoarele, tabletele, telefoanele si orice dispozitive magice sunt pasiunea mea! Ador sa imi petrec ziua in camera printre dispozitivele mele, iar culoare albastru deschis este favorita mea! Eu si prietenele mele am infiintat un club, Winx Club si va invitam cu drag sa ne cunoasteti!Papusa Winx Tecna poarta o minunata rochita portocalie ca Soarele, sandale galbene iar aripioarele sale sunt absolut minunate! Colectionati toate papusile din seria Winx si aventura in lumea zanelor poate sa tina la nesfarsit! Inaltime papusa aproximativ 29 cm.Varsta recomandata: +3 ani.
  39.99 lei