Papusi Project Mc2

 • 5.00 out of 5

  Project Mc2 Papusa Adrienne si Experimentul Vulcan

  Haideti sa o cunoastem pe Adrienne Attoms, chimista Proiectului Mc2. Papusa Adrienne Attoms este chimist culinar, hipster, spion secret, iar cand nu face nimic din toate cele enumerate cel mai probabil o veti gasi citind o carte sau incercand sa salveze lumea! Papusa Adrienne Attoms poarta cele mai lejere si cool tinute, iar in aceasta colectie vine imbracata in cea mai draguta rochita roz cu imprimeu de randunele si bluzita pufoasa alba, sosete inalte albe si ghete colorate toate astea asortate cu o pereche de ochelari, curea si colier bleu. Parul lung si bogat este lasat liber si accesorizat cu o bentita alba, iar fetitele vor adora sa il poata aranja si pieptana cu peria inclusa in pachet in forma de pahar conic Erlenmeyer. Papusa Adrienne Attoms are o inaltime de aproximativ 30 cm si vine alaturi de ochelari, pahar pentru experimente si un vulcan in care poti sa faci chiar tu experimentul. Nu trebuie decat sa adaugi ingredientele in vulcan si sa amesteci cu instrumentul inclus in set. Instructiunile de folosire sunt pe cutie. Aceasta papusa Adrienne Attoms promite multe ore de distractie alaturi de fetite. Colectionati toate papusile din gama. Varsta recomandata: +6 ani. Brand: Project Mc².
  220.00 lei 129.99 lei
 • 5.00 out of 5

  Project Mc2 Papusa Adrienne Attoms

  Haideti sa o cunoastem pe Adrienne Attoms, chimista Proiectului Mc2. Papusa Adrienne Attoms este chimist culinar, hipster, spion secret, iar cand nu face nimic din toate cele enumerate cel mai probabil o veti gasi citind o carte sau incercand sa salveze lumea! Papusa Adrienne Attoms poarta cele mai lejere si cool tinute, iar in aceasta colectie vine imbracata in pantaloni scurti si bluzita cu maneca lunga pufoasa, ambele avand imprimeuri si ghete colorate toate astea asortate cu o pereche de ochelari. Parul lung si bogat este prins in coada, iar fetitele vor adora sa il poata aranja si pieptana cu peria inclusa in pachet in forma de pahar conic Erlenmeyer. Papusa Adrienne Attoms are o inaltime de aproximativ 30 cm si promite multe ore de distractii alaturi de fetite. Varsta recomandata: +6 ani. Brand: Project Mc².
  200.00 lei 99.99 lei
 • 5.00 out of 5

  Project Mc2 Papusa Camryn si Experimentul Skateboard

  Haideti sa o cunoastem pe Camryn Coyle, mecanicul Proiectului Mc2. Papusa Camryn Coyle este mecanic, hipster, spion secret, iar cand nu face nimic din toate cele enumerate cel mai probabil o veti gasi in garaj mesterind cate ceva sau incercand sa salveze lumea! Papusa Camryn Coyle poarta cele mai lejere si cool tinute, iar in aceasta colectie vine imbracata in cea pantalonasi scurti cu colanti, maieu cu imprimeu si bustiera, tenisi colorati si bandana din esarfa e cap. Parul lung si bogat este lasat liber si accesorizat cu o bentita din esarfa legata, iar fetitele vor adora sa il poata aranja si pieptana cu peria inclusa in pachet in forma de pahar conic Erlenmeyer. Papusa Camryn Coyle are o inaltime de aproximativ 30 cm si vine alaturi de gentuta colorata de hipsteri, placa de skate, cheie pentru suruburi, si schita proiectului pe care poti sa faci chiar tu. Nu trebuie decat sa urmaresti cu atentie proiectul si sa montezi toate componenetle pe placa de skate. Instructiunile de folosire sunt pe cutie. Aceasta papusa Camryn Coyle promite multe ore de distractie alaturi de fetite. Colectionati toate papusile din gama. Varsta recomandata: +6 ani. Brand: Project Mc².
  220.00 lei 139.99 lei
 • 0 out of 5

  Project Mc² Papusa McKeyla McAlister

  Haideti sa o cunoastem pe McKeyla McAlister, liderul Proiectului Mc2. Papusa McKeyla McAlister este scriitoare, hipster, spion secret, iar cand nu face nimic din toate cele enumerate cel mai probabil o veti gasi citind o carte sau incercand sa salveze lumea! Papusa McKeyla McAlister poarta cele mai lejere si cool tinute, iar in aceasta colectie vine imbracata in pantaloni scurti cu imprimeu, tricou cu tezt haios, sosete inalte si ghete colorate toate astea asortate cu o caciulita de hipsteri. Parul lung si bogat este lasat liber, iar fetitele vor adora sa il poata aranja si pieptana cu peria inclusa in pachet in forma de  pahar conic Erlenmeyer. Papusa McKeyla McAlister are o inaltime de aproximativ 30 cm si promite multe ore de distractie alaturi de fetite. Colectionati toate papusile din gama. Varsta recomandata: +6 ani. Brand: Project Mc².
  200.00 lei 119.99 lei
 • 5.00 out of 5

  Project Mc2 Papusa McKeyla si Experimentul Lava

  Haideti sa o cunoastem pe McKeyla McAlister, liderul Proiectului Mc2. Papusa McKeyla McAlister este scriitoare, hipster, spion secret, iar cand nu face nimic din toate cele enumerate cel mai probabil o veti gasi citind o carte sau incercand sa salveze lumea! Papusa McKeyla McAlister poarta cele mai lejere si cool tinute, iar in aceasta colectie vine imbracata in pantaloni scurti de blug cu bretele, tricou cu imprmeu haios, sosete inalte si ghete colorate toate astea asortate cu o palarie de hipsteri si o jacheta din denim cu maneci de piele. Parul lung si bogat este lasat liber, iar fetitele vor adora sa il poata aranja si pieptana cu peria inclusa in pachet in forma de  pahar conic Erlenmeyer. Papusa McKeyla McAlister are o inaltime de aproximativ 30 cm si se livreaza alaturi de rucsacul sau, caietul de experimente si o lampa in care poti sa faci chiar tu experimentul Lava. Nu trebuie decat sa adaugi ingredientele in lampa si sa aprinzi ledul. Instructiunile de folosire sunt pe cutie. Aceasta papusa McKeyla McAlister promite multe ore de distractie alaturi de fetite. Colectionati toate papusile din gama. Varsta recomandata: +6 ani. Brand: Project Mc².
  220.00 lei 139.99 lei