Mia And Me

 • 5.00 out of 5

  Mia and Me – Papusa Mia

  Pasiti in o lumea minunata a elfilor, dragonilor si a unicornilor . Aici puteti vizita Palatul Elfilor, Cascada lui Onchao, Raul Rialto si frumoasele Gradini suspendate.In Centopia, noul taram magic, Mia arata diferit si are o abilitate magica: poate vorbi cu unicornii, astfel a devenit cea mai buna prietena a unicornului Onchao dotat cu puteri speciale, una dintre ele fiind zborul.Papusa Mia este imbracata intr-o minunata rochita roz accesorizata cu o pereche de aripi delicate si colorate , o bratara si nestemate in par, iar in cutie fetitele vor descoperi si o mica surpriza ( un inel cu marime reglabila).Achizitioneaza toata gama Mia and Me si recreeaza momentele magice din aventura Miei . 
  118.00 lei 99.99 lei
 • 0 out of 5

  Mia and me – Papusa Yuko

  Pasiti in o lumea minunata a elfilor, dragonilor si a unicornilor . Aici puteti vizita Palatul Elfilor, Cascada lui Onchao, Raul Rialto si frumoasele Gradini suspendate.In Centopia, noul taram magic, Mia arata diferit si are o abilitate magica: poate vorbi cu unicornii, astfel a devenit cea mai buna prietena a unicornului Onchao dotat cu puteri speciale, una dintre ele fiind zborul.Papusa Yuko este imbracata intr-o minunata rochita portocalie accesorizata cu o pereche de aripi delicate si colorate , o bratara si colier, iar in cutie fetitele vor descoperi si o mica surpriza ( un inel cu marime reglabila).Achizitioneaza toata gama Mia and Me si recreeaza momentele magice din aventura Miei . 
  103.00 lei 84.99 lei
 • 0 out of 5

  Mia and me : unicornul Crystal

  150.00 lei 99.99 lei
 • 5.00 out of 5

  Mia and me : unicornul Lyria

  Pasiti in o lumea minunata a elfilor, dragonilor si a unicornilor . Aici puteti vizita Palatul Elfilor, Cascada lui Onchao, Raul Rialto si frumoasele Gradini suspendate.Lyria, mama unicornului Onchao, este un frumos unicorn roz din captivanta lume Centopia. Coama sa bogata este impodobita cu pietre pretioase, iar copitele au decoratiuni aurite. Lyria este primul unicorn pe care Mia l-a intalnit in Centopia.Cu ajutorul acestui unicorn feeric puteti recreea momentele magice din aventura Miei.Dimensiuni: 23 x 21 cm.Varsta recomandata: de la 3 aniPapusa nu este inclusa.
  148.00 lei 105.99 lei
 • 0 out of 5

  Mia and Me Party Dress Papusa Mia

  104.99 lei 84.99 lei
 • 0 out of 5

  Mia and me Unicornul Earth

  Pasiti in o lumea minunata a elfilor, dragonilor si a unicornilor . Aici puteti vizita Palatul Elfilor, Cascada lui Onchao, Raul Rialto si frumoasele Gradini suspendate.Earth, este un frumos unicorn maro din captivanta lume Centopia. Coama sa bogata este impodobita cu pietre pretioase si suvite.Cu ajutorul acestui unicorn feeric puteti recreea momentele magice din aventura Miei.Dimensiuni: 23 x 21 cm.Varsta recomandata: de la 3 ani.Papusa nu este inclusa.
  142.00 lei 99.99 lei
 • 0 out of 5

  Mia and Me Unicornul Flair

  Pasiti in o lumea minunata a elfilor, dragonilor si a unicornilor . Aici puteti vizita Palatul Elfilor, Cascada lui Onchao, Raul Rialto si frumoasele Gradini suspendate.Unicornul Flair este cel mai colorat unicorn din Centopia, iar parul acestuia este frumos colorat in nuantele curcubeului. De asemenea corpul unicornului Flair este decorat cu modele vesele si colorate.Cu ajutorul acestui unicorn feeric puteti recreea momentele magice din aventura Miei.Dimensiuni: 23 x 21 cm.Varsta recomandata: de la 3 ani.Papusa nu este inclusa.
  139.00 lei 99.99 lei
 • 0 out of 5

  Mia and Me Unicornul Star

  Pasiti in o lumea minunata a elfilor, dragonilor si a unicornilor . Aici puteti vizita Palatul Elfilor, Cascada lui Onchao, Raul Rialto si frumoasele Gradini suspendate.Unicornul Star este cel mai stralucitor din Centopia, iar parul acestuia este frumos colorat in nuante pastelate de mov si roz. De asemenea tot corpul unicornului Star este plin de sclipici argintiu si stelute.Cu ajutorul acestui unicorn feeric puteti recreea momentele magice din aventura Miei.Dimensiuni: 23 x 21 cm.Varsta recomandata: de la 3 aniPapusa nu este inclusa.
  131.00 lei 112.99 lei
 • 5.00 out of 5

  Mia and me: unicornul Onchao

  Pasiti in o lumea minunata a elfilor, dragonilor si a unicornilor . Aici puteti vizita Palatul Elfilor, Cascada lui Onchao, Raul Rialto si frumoasele Gradini suspendate.In Centopia, noul taram magic, Mia arata diferit si are o abilitate magica: poate vorbi cu unicornii, astfel a devenit cea mai buna prietena a unicornului Onchao dotat cu puteri speciale, una dintre ele fiind zborul.Onchao este un unicorn alb ce are un stralucitor corn auriu. Coama lui blonda este impodobita cu nestemate colorate , iar aripile au ca imprimeu mici cercuri verzi.Cu ajutorul acestui unicorn feeric puteti recreea momentele magice din aventura Miei.Dimensiuni: 23 x 21 cm.Varsta recomandata: de la 3 aniPapusa nu este inclusa.
  113.99 lei 99.99 lei
 • 5.00 out of 5

  Mia and me: unicornul Wind

  Pasiti in o lumea minunata a elfilor, dragonilor si a unicornilor . Aici puteti vizita Palatul Elfilor, Cascada lui Onchao, Raul Rialto si frumoasele Gradini suspendate.Unicornul Wind calatoreste prin Centopia pe un nor si este capabil sa creeze vartejuri puternice. Wind este un unicorn albastru ca cerul cu o bogata coama albastra si suvite argintii. De asemenea tot corpul unicornului Wind este plin de sclipici argintiu.Cu ajutorul acestui unicorn feeric puteti recreea momentele magice din aventura Miei.Dimensiuni: 23 x 21 cm.Varsta recomandata: de la 3 aniPapusa nu este inclusa.
  148.00 lei 113.00 lei