Littlest Pet Shop

 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop – Colectie De Animalute

  Colectioneaza si tu indragitele figurine Littlest Pet Shop! Setul contine 7 dintre cele mai indragite personaje alaturi de care cei mici se vor distra teribil! Zoe Trent si Minka Mark sunt si acum cei mai eleganti, mai ales alaturi de ochelarii de soare atat de chic! Insa nici Penny Ling nu se lasa mai prejos si prezinta tuturor accesoriul sau stralucitor in forma de trandafir. In pachetul de livrare ii gasim si pe simpaticii Sunil Nevla, Vinnie Terrio, Pepper Clark si Russell Ferguson – fiecare gata de distractie!Varsta recomandata: +4 ani.
  142.00 lei 99.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Benson Detwyler Si Harris Faulkner

  Acum avem cel mai dragut pachet de figurine Littlest Pet Shop! Acest terrier si prietenul sau hamster alaturi de accesoriile specifice vin impreuna pentru un plus de distractie si voie buna, iar micutii tai ii vor indragi inca din prima clipa! Achizitioneza toate animalutele vesele si joaca devine mai distractiva!Varsta recomandata: +4 ani.
  51.00 lei 35.50 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Blythe Si Scuterul

  Creeaza lumea LPS in felul tau! Acest pachet LPS Blythe si Scuterul vine alaturi de multe alte accesorii ce iti permit sa decorezi si sa realizezi lumea LPS fix asa cum vrei tu! Setul include: scuterul cu atas, casaca, sticker pentru decorarea scuterului, un animalut amuzant, figurina Blythe si accesori pentru felina. Colectioneaza toata gama si paseste si tu in lumea LPS!Varsta recomandata: +4 ani. 
  97.00 lei 69.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Figurina Baa Baa Lou

  Haideti sa facem cunostinta cu cel mai adorbil animalut din LPS: Baa Baa Lou. Aceasta minunata figurina isi misca capul la fiecare atingere si este absolut necesara in colectie!Varsta recomandata: +4 ani. 
  28.00 lei 19.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Figurina Bisa Kawaku

  Haideti sa facem cunostinta cu cel mai adorbil animalut din LPS: Bisa Kawaku. Aceasta minunata figurina isi misca capul la fiecare atingere si este absolut necesara in colectie!Varsta recomandata: +4 ani.
  28.00 lei 19.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Figurina Cu Sunete Purcelus

  Ce este mai dragut decat un purcelus mic si roz? Aceasta figurina adorabila LPS cu siguranta va deveni una dintre preferatele tale, inclina capul purcelusului iar acesta va scoate sunete amuzante. Littlest Pet Shop Figurina cu Sunete Purcelus se livreaza alaturi de instructiuni si accesorii. Include doua baterii.Varsta recomandata: +4 ani.
  47.00 lei 35.50 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Figurina Cu Sunete Soricel

  Ce este mai dragut decat unsoricel micut? Aceasta figurina adorabila LPS cu siguranta va deveni una dintre preferatele tale, inclina capul soricelului iar acesta va scoate sunete amuzante. Littlest Pet Shop Figurina cu Sunete Soricel se livreaza alaturi de instructiuni si accesorii. Include doua baterii.Varsta recomandata: +4 ani.
  47.00 lei 35.50 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Figurina Farrah May

  Haideti sa facem cunostinta cu cel mai adorbil animalut din LPS: Farrah May. Aceasta minunata figurina isi misca capul la fiecare atingere si este absolut necesara in colectie!Varsta recomandata: +4 ani.
  28.00 lei 19.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Figurina Feathers Underwood

  Haideti sa facem cunostinta cu cel mai adorbil animalut din LPS: Feathers Underwood. Aceasta minunata figurina isi misca capul la fiecare atingere si este absolut necesara in colectie!Varsta recomandata: +4 ani.
  28.00 lei 19.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Figurina Kora Solis

  Haideti sa facem cunostinta cu cel mai adorbil animalut din LPS:Kora Solis . Aceasta minunata figurina isi misca capul la fiecare atingere si este absolut necesara in colectie!Varsta recomandata: +4 ani.
  28.00 lei 19.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Figurina Maimuta De Decorat Hasbro

  Decoreaza simpatica maimutica asa cum vrei tu cu acest set creativ LPS. Setul contine personajul atat de simpatic - maimutica, markerele colorate si coala cu autocolante.Varsta recomandata: +4 ani.
  80.00 lei 65.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Figurina Panda De Decorat Hasbro

  Decoreaza simpaticul ursulet panda asa cum vrei tu cu acest set creativ LPS. Setul contine personajul atat de simpatic – ursuletul panda, markerele colorate si coala cu autocolante.Varsta recomandata: +4 ani.
  80.00 lei 65.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Figurina Saskya Sayers

  Haideti sa facem cunostinta cu cel mai adorbil animalut din LPS : Saskya Sayera. Aceasta minunata figurina isi misca capul la fiecare atingere si este absolut necesara in colectie!Varsta recomandata: +4 ani.
  28.00 lei 19.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Mushroom Lee Si Sneakers Stymie

  Acum avem cel mai dragut pachet de figurine Littlest Pet Shop! Aceasta maimutica si prietenul ei raton alaturi de accesoriile specifice vin impreuna pentru un plus de distractie si voie buna, iar micutii tai ii vor indragi inca din prima clipa! Achizitioneza toate animalutele vesele si joaca devine mai distractiva!Varsta recomandata: +4 ani.
  51.00 lei 35.50 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Ozzie Shellstein Si Nash Cuddlesworth

  Acum avem cel mai dragut pachet de figurine Littlest Pet Shop! Aceasta testoasa si prietena sa micuta vidra alaturi de accesoriile specifice vin impreuna pentru un plus de distractie si voie buna, iar micutii tai ii vor indragi inca din prima clipa! Achizitioneza toate animalutele vesele si joaca devine mai distractiva!Varsta recomandata: +4 ani.
  51.00 lei 35.50 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Pancakes Watkins Si Kip Cantu

  Acum avem cel mai dragut pachet de figurine Littlest Pet Shop! Acest iepusa si prietena sa micuta testoasa alaturi de accesoriile specifice vin impreuna pentru un plus de distractie si voie buna, iar micutii tai ii vor indragi inca din prima clipa! Achizitioneza toate animalutele vesele si joaca devine mai distractiva!Varsta recomandata: +4 ani.
  51.00 lei 35.50 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Pepper Clark Si Dawn Ferris

  Acum avem cel mai dragut pachet de figurine Littlest Pet Shop! Acest sconcs si prietenul sau dihor alaturi de accesoriile specifice vin impreuna pentru un plus de distractie si voie buna, iar micutii tai ii vor indragi inca din prima clipa! Achizitioneza toate animalutele vesele si joaca devine mai distractiva!Varsta recomandata: +4 ani.
  51.00 lei 35.50 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Set Figurine Animalutele La Paris

  Un pachet ce nu trebuie sa iti lipseasca din colectia LPS! Aceste doua figurine Zoe Trent si Philippe Boudreaux sunt indragostite de minunatul oras Paris, iar acum cu acest pachet LPS te distrezi schimbandu-le tinutele. Pune asadar palarioarele si costumasele pe oricare dintre cei doi prieteni pentru tot felul de look-uri diferite! Sunt atat de multe moduri in care ii poti aranja!Varsta recomandata: +4 ani.
  57.00 lei 48.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Set Figurine Frumusetile Din Culise

  Un pachet ce nu trebuie sa iti lipseasca din colectia LPS! Aceste doua figurine Dania Duncan si Lulu Von Muttson iubesc scena, iar acum cu acest pachet LPS te distrezi schimbandu-le tinutele. Pune asadar funditele, palarioarele si restul accesoriilor pe oricare dintre cei doi prieteni pentru tot felul de look-uri diferite! Sunt atat de multe moduri in care ii poti aranja!Varsta recomandata: +4 ani
  57.00 lei 48.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Set Figurine Spectacolul Continua

  Un pachet ce nu trebuie sa iti lipseasca din colectia LPS! Aceste doua figurine Penny Ling si Vinnie Terrio iubesc scena, iar acum cu acest pachet LPS te distrezi schimbandu-le tinutele. Pune asadar palarioarele si costumasele pe oricare dintre cei doi prieteni pentru tot felul de look-uri diferite! Sunt atat de multe moduri in care ii poti aranja!Varsta recomandata: +4 ani
  57.00 lei 48.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Setul De Scoala Si Figurina Blythe

  Blythe este o creatoare de moda cu adevarat fantastica ce poate vorbi cu animalutele, le poate intelege, iar acest set de joaca este sansa perfecta de a aduce in camera de joaca atat moda cat si distractia! Aceasta papusa Blythe se livreaza alaturi de un costumas tare chic iar tu poti face schimb de accesorii si tinute cu cele din cadrul altor seturi LPS (achizitionate separat) pentru tot felul de noi aspecte elegante. Ai inclus in pachetul de livrare chiar si o figurina iepuras – pe Heidi Petite – pentru noi aventuri si ore intregi de distractie!
  54.00 lei 44.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Setul De Stil Mini Gorila

  Cu acest set de stil fetitele pot creea o colectie incredibila ce va purta semnatura unica. Acest set contine o maimutica si elementele necesare pentru a reprezenta o scena din jungla. Decoreaza cum vrei tu panoul si aventura LPS poate incepe!Varsta recomandata: +4 ani.
   
   
  87.00 lei 44.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Setul De Stil Mini Maimutica

  Cu acest set de stil fetitele pot creea o colectie incredibila ce va purta semnatura unica. Acest set contine o maimutica si elementele necesare pentru a reprezenta o scena din atelierul de arta. Decoreaza cum vrei tu panoul si aventura LPS poate incepe!Varsta recomandata: +4 ani.
  87.00 lei 44.99 lei
 • 0 out of 5

  Littlest Pet Shop Setul De Stil Mini Pinguin

  Cu acest set de stil fetitele pot creea o colectie incredibila ce va purta semnatura unica. Acest set contine un pinguin si elementele necesare pentru a reprezenta o scena din tinuturile inghetate. Decoreaza cum vrei tu panoul si aventura LPS poate incepe!Varsta recomandata: +4 ani.
  87.00 lei 44.99 lei
 • 0 out of 5

  Set Littlest Pet Shop Sa Inceapa Spectacolul

  Colectioneaza si tu indragitele figurine Littlest Pet Shop! Construieste cum vrei tu lumea LPS si distractia poate sa continue la nesfarsit! Setul de joaca LPS contine peste 75 piese ce iti permit personalizarea exact cum o doresti! Printre accesoriile incluse regasim panouri de perete personalizabile, un decor de scena reversibil, autocolante sau piesele unice de tip Deco Bits – adauga culoare si stralucire atat seturilor tale cat si micutelor animalute! Pachetul contine chiar si un prieten de colectie, exclusiv si adorabil ce se poate personaliza: pisicuta Lily Laroux.Vartsa recomandata: +4 ani.
  124.00 lei 98.99 lei