DC Super Hero Girls

 • 0 out of 5

  DC SuperHero Girls Antrenamentul – Papusa Batgirl

  Elibereaza puterea si actiunea poate sa inceapa cu aceasta uimitoare papusa DC Super Hero! Studentii liceului Super Hero sunt amuzanti si plini de putere. Puterile papusii Batgirl nu au limita! Papusa DC Super Hero Batgirl poarta un costum fabulos cu elemente iconice pe care toata lumea le recunoaste de la Super Eroii din colectiile DC, simboluri - lilieci, mini-pelerina neagra, manusi si ghete galbene. Se zvoneste ca Batgirl este atat de inteligenta incat a fost acceptata imediat in liceul Supereroilor si nu pentru ca ar avea super puteri. Pregateste-te si tu de antrenament cu noua colectie de papusi DC SuperHero Girls!Varsta recomandata: +6 ani.
  79.99 lei 69.99 lei
 • 0 out of 5

  DC SuperHero Girls Jurnal Electronic

  Cu jurnalul DC SuperHero Girls toate secretele tale sunt in siguranta! Foloseste pixul magic cu cerneala invizibila inclus in set pentru a scrie toate secretele tale, iar acestea sunt mai in seguranta ca niciodata! Daca vrei sa citesti ce ai scris, nu trebuie decat sa folosesti cheia - lampa (dotata cu lumina UV) pentru a deschide jurnalul si lumineaza paginile scrise, iar tot ce ai scris cu pixul magic va aparea ca prin minune. Secretele tale sunt mereu in siguranta pentru ca acest jurnal este dotat cu alarma, iar in momentul in care cineva incearca sa il deschida, aceasta se activeaza.Continutul setului:-un jurnal secret-un stilou special cu cerneala invizibila- cheia - lampa (dotata cu lumina UV)-instructiuni de utilizareVarsta recomandata: +6 ani.   

  159.99 lei
 • 0 out of 5

  DC SuperHero Girls Misiunea Speciala Papusa Batgirl

  Elibereaza puterea si actiunea poate sa inceapa cu aceasta uimitoare papusa DC Super Hero! Studentii liceului Super Hero sunt amuzanti si plini de putere. Puterile papusii Batgirl nu au limita! Papusa DC Super Hero Batgirl poarta un costum fabulos cu elemente iconice pe care toata lumea le recunoaste de la Super Eroii din colectiile DC, simboluri cu lilieci, centura galbena, cizmele si mansete cu tehnologie de ultima generatie si aripi de liliac, toate folosind gadget-uri. Papusa Batgirl are o misiune speciala si trebuie sa o duca la capat, iar asta se poate realiza doar cu ajutorul echipamentului special inclus in setul de joaca: vesta, ochelari speciali si bumerang in forma de liliac.  Ajuta si tu fetele liceului DC SuperHero sa salveze situatia.Varsta recomandata: +6 ani.
  99.99 lei 79.99 lei
 • 0 out of 5

  DC SuperHero Girls Misiunea Speciala Papusa Supergirl

  Elibereaza puterea si actiunea poate sa inceapa cu aceasta uimitoare papusa DC Super Hero! Studentii liceului Super Hero sunt amuzanti si plini de putere. Puterile papusii Supergirl nu au limita! Papusa DC Super Hero Supergirl poarta un costum fabulos cu elemente iconice pe care toata lumea le recunoaste de la Super Eroii din colectiile DC, simbolul de pe piept si pelerina rosie, fiind gata de actiune! Papusa DC Super Hero Girls Supergirl are abilitati speciale, poate zbura si poate vedea prin raze X-Ray! Papusa Supergirl are o misiune speciala si trebuie sa o duca la capat, iar asta se poate realiza doar cu ajutorul echipamentului special inclus in setul de joaca: vesta, casca speciala si o bucata de Kryptonita.  Ajuta si tu fetele liceului DC SuperHero sa salveze situatia.Varsta recomandata: +6 ani.
  99.99 lei 79.99 lei
 • 5.00 out of 5

  DC SuperHero Girls Papusa Batgirl

  Elibereaza puterea si actiunea poate sa inceapa cu aceasta uimitoare papusa DC Super Hero! Studentii liceului Super Hero sunt amuzanti si plini de putere. Puterile papusii Batgirl nu au limita! Papusa DC Super Hero Batgirl poarta un costum fabulos cu elemente iconice pe care toata lumea le recunoaste de la Super Eroii din colectiile DC, simboluri cu lilieci, masca si gluga, fiind gata de actiune! Centura si mansetele cu tehnologie de ultima generatie iar rucsacul cu aripi de liliac, toate folosind gadget-uri. Papusa are articulatii, abilitatea de a sta singura in picioare si o inaltime de 31 cm, fiind perfecta pentru ca joaca si actiunea sa devina si mai palpitanta! Fetitele vor adora noua colectie de papusi DC Super Hero Girls de la producatorul Mattel si vor adora sa descopere fiecare elev al liceului super eroilor. Colectionati toate papusile din colectie: Batgirl, Supergirl, Harley Quinn, Bumblebee, Poison Ivy si Wonder Woman, fiecare fiind vanduta separat in functie de disponibilitate!Varsta recomandata: +6 ani.Brand: DC SuperHero Girls. 
  189.99 lei 99.99 lei
 • 5.00 out of 5

  DC SuperHero Girls Papusa Bumblebee

  Elibereaza puterea si actiunea poate sa inceapa cu aceasta uimitoare papusa DC Super Hero! Studentii liceului Super Hero sunt amuzanti si plini de putere. Puterile papusii Bumblebee nu au limita! Papusa DC Super Hero Bumblebee poarta un costum fabulos cu elemente iconice pe care toata lumea le recunoaste de la Super Eroii din colectiile DC, simboluri dulci de faguri de miere si mansete cu tehnologie de ultima generatie iar rucsacul cu aripi de albina, toate folosind gadget-uri. Papusa are articulatii, abilitatea de a sta singura in picioare si o inaltime de 31 cm, fiind perfecta pentru ca joaca si actiunea sa devina si mai palpitanta! Fetitele vor adora noua colectie de papusi DC Super Hero Girls de la producatorul Mattel si vor adora sa descopere fiecare elev al liceului super eroilor. Colectionati toate papusile din colectie: Batgirl, Supergirl, Harley Quinn, Bumblebee, Poison Ivy si Wonder Woman, fiecare fiind vanduta separat in functie de disponibilitate!Varsta recomandata: +6 ani.Brand: DC SuperHero Girls.
  189.99 lei 99.99 lei
 • 5.00 out of 5

  DC SuperHero Girls Papusa Starfire

  Elibereaza puterea si actiunea poate sa inceapa cu aceasta uimitoare papusa DC Super Hero! Studentii liceului Super Hero sunt amuzanti si plini de putere. Puterile papusii Starfire nu au limita! Papusa DC Super Hero Starfire vine din indepartata lume Tamaran si poarta un costum fabulos cu elemente iconice pe care toata lumea le recunoaste de la Super Eroii din colectiile DC, costumul fiind compus dintr-o rochie mov decorat cu flacari argintii, fiind gata de actiune! Epoletii papusii si bratarile argintii sunt, arata fantastic. Papusa are articulatii, abilitatea de a sta singura in picioare si o inaltime de 31 cm, fiind perfecta pentru ca joaca si actiunea sa devina si mai palpitanta! Fetitele vor adora noua colectie de papusi DC Super Hero Girls de la producatorul Mattel si vor adora sa descopere fiecare elev al liceului super eroilor. Colectionati toate papusile din colectie: Batgirl, Supergirl, Harley Quinn, Bumblebee, Poison Ivy si Wonder Woman, Starfire fiecare fiind vanduta separat in functie de disponibilitate!Varsta recomandata: +6 ani.Brand: DC SuperHero Girls.
  199.00 lei 99.99 lei
 • 5.00 out of 5

  DC SuperHero Girls Papusa Supergirl

  Elibereaza puterea si actiunea poate sa inceapa cu aceasta uimitoare papusa DC Super Hero! Studentii liceului Super Hero sunt amuzanti si plini de putere. Puterile papusii Supergirl nu au limita! Papusa DC Super Hero Supergirl poarta un costum fabulos cu elemente iconice pe care toata lumea le recunoaste de la Super Eroii din colectiile DC, simbolul de pe piept si pelerina rosie, fiind gata de actiune! Papusa DC Super Hero Girls Supergirl are abilitati speciale, poate zbura si poate vedea prin raze X-Ray! Papusa are articulatii, abilitatea de a sta singura in picioare si o inaltime de 31 cm, fiind perfecta pentru ca joaca si actiunea sa devina si mai palpitanta! Fetitele vor adora noua colectie de papusi DC Super Hero Girls de la producatorul Mattel si vor adora sa descopere fiecare elev al liceului super eroilor. Colectionati toate papusile din colectie: Batgirl, Supergirl, Harley Quinn, Bumblebee, Poison Ivy si Wonder Woman, fiecare fiind vanduta separat in functie de disponibilitate!Varsta recomandata: +6 ani.Brand: DC SuperHero Girls.
  189.99 lei 99.99 lei
 • 5.00 out of 5

  DC SuperHero Girls Papusa Wonder Woman

  Elibereaza puterea si actiunea poate sa inceapa cu aceasta uimitoare papusa DC Super Hero! Studentii liceului Super Hero sunt amuzanti si plini de putere. Puterile papusii Wonder Woman nu au limita! Papusa DC Super Hero Wonder Woman poarta un costum fabulos cu elemente iconice pe care toata lumea le recunoaste de la Super Eroii din colectiile DC, simboluri cu stelute, mansete si diadema , fiind gata de actiune! Papusa are articulatii, abilitatea de a sta singura in picioare si o inaltime de 31 cm, fiind perfecta pentru ca joaca si actiunea sa devina si mai palpitanta! Fetitele vor adora noua colectie de papusi DC Super Hero Girls de la producatorul Mattel si vor adora sa descopere fiecare elev al liceului super eroilor. Colectionati toate papusile din colectie: Batgirl, Supergirl, Harley Quinn, Bumblebee, Poison Ivy si Wonder Woman, fiecare fiind vanduta separat in functie de disponibilitate!Varsta recomandata: +6 ani.Brand: DC SuperHero Girls.
  189.99 lei 99.99 lei
 • 0 out of 5

  DC SuperHero Girls Antrenamentul – Papusa Supergirl

  Elibereaza puterea si actiunea poate sa inceapa cu aceasta uimitoare papusa DC Super Hero! Studentii liceului Super Hero sunt amuzanti si plini de putere.Puterile papusii Supergirl nu au limita! Papusa DC Super Hero Supergirl poarta un costum fabulos cu elemente iconice pe care toata lumea le recunoaste de la Super Eroii din colectiile DC, simbolul de pe piept, manusi si mini-pelerina rosie, fiind gata de actiune! Se zvoneste ca papusa Supergirl este cea mai puternica din lume!Varsta recomandata: +6 ani.
  79.99 lei 69.99 lei
 • 0 out of 5

  DC SuperHero Girls Antrenamentul – Papusa Wonder Woman

  Elibereaza puterea si actiunea poate sa inceapa cu aceasta uimitoare papusa DC Super Hero! Studentii liceului Super Hero sunt amuzanti si plini de putere. Puterile papusii Wonder Woman nu au limita! Papusa DC Super Hero Wonder Woman poarta un costum fabulos cu elemente iconice pe care toata lumea le recunoaste de la Super Eroii din colectiile DC, simboluri cu stelute, mansete, mini-pelerina si diadema , fiind gata de actiune! Wonder Women este un adevarat lider, iar misiunea sa este sa salveze lumea!Varsta recomandata: +6 ani.
  79.99 lei 69.99 lei
 • 5.00 out of 5

  DC SuperHero Girls Papusa Harley Quinn

  Elibereaza puterea si actiunea poate sa inceapa cu aceasta uimitoare papusa DC Super Hero! Studentii liceului Super Hero sunt amuzanti si plini de putere. Puterile papusii Harley Quinn nu au limita! Papusa DC Super Hero Harley Quinn poarta un costum fabulos cu elemente iconice pe care toata lumea le recunoaste de la Super Eroii din colectiile DC, simboluri de carouri, masca si ciocan fiind gata de actiune! Bratara, cureaua, gehtutele colorate si coditele intregesc tinuta atat de adorata de fani. Papusa are articulatii, abilitatea de a sta singura in picioare si o inaltime de 31 cm, fiind perfecta pentru ca joaca si actiunea sa devina si mai palpitanta! Fetitele vor adora noua colectie de papusi DC Super Hero Girls de la producatorul Mattel si vor adora sa descopere fiecare elev al liceului super eroilor. Colectionati toate papusile din colectie: Batgirl, Supergirl, Harley Quinn, Bumblebee, Poison Ivy si Wonder Woman, fiecare fiind vanduta separat in functie de disponibilitate!Varsta recomandata: +6 ani.Brand: DC SuperHero Girls.
  189.99 lei 99.99 lei
 • 0 out of 5

  DC SuperHero Girls Papusa Katana

  200.00 lei 169.99 lei
 • 5.00 out of 5

  DC SuperHero Girls Papusa Poison Ivy

  Elibereaza puterea si actiunea poate sa inceapa cu aceasta uimitoare papusa DC Super Hero! Studentii liceului Super Hero sunt amuzanti si plini de putere. Puterile papusii Poison Ivy nu au limita! Papusa DC Super Hero Poison Ivy poarta un costum fabulos cu elemente iconice pe care toata lumea le recunoaste de la Super Eroii din colectiile DC, costumul fiind verde decorat cu maracini verzi, fiind gata de actiune! Accesoriul din parul papusii si bratarile abele sunt alcatuite din maracini verzi si vin pentru a intari fortele papusii Poison Ivy. Papusa are articulatii, abilitatea de a sta singura in picioare si o inaltime de 31 cm, fiind perfecta pentru ca joaca si actiunea sa devina si mai palpitanta! Fetitele vor adora noua colectie de papusi DC Super Hero Girls de la producatorul Mattel si vor adora sa descopere fiecare elev al liceului super eroilor. Colectionati toate papusile din colectie: Batgirl, Supergirl, Harley Quinn, Bumblebee, Poison Ivy si Wonder Woman, fiecare fiind vanduta separat in functie de disponibilitate!Varsta recomandata: +6 ani.Brand: DC SuperHero Girls.
  189.99 lei 139.99 lei
 • 0 out of 5

  DC SuperHero Girls Wonder Woman Scut

  179.99 lei 129.99 lei