Jocuri de Societate

 • 5.00 out of 5

  Scrabble – varianta originala in limba romana

  Scrabble in varianta originala, adaptat pentru limba romana.Scrabble este cel mai popular joc de cuvinte din lume, usor de jucat. Acest joc stimuleaza inteligenta jucatorilor, incurajeaza spiritul de competitie, poate fi jucat oricand si este o varianta ideala de joc pentru toata familia.Dimensiuni: 37 x 4 x 23 cm. Producator: Mattel.Varsta recomandata: +10 ani.
  132.00 lei 119.99 lei
 • 0 out of 5

  Uno Barbie

  Cartile de joc UNO Barbie. Pentru varste de la 7 ani in sus.
  33.00 lei 28.00 lei
 • 0 out of 5

  Joc Scrabble

  Scrabble ® este jocul de cuvinte numarul unu in lume. Joc Scrabble consta in crearea de cuvinte intercalate pe tabla de Scrabble ® cu ajutorul jetoanelor cu litere si ajungand la diverse scoruri. Obiectivul jocului este de a obtine scorul cel mai mare. Fiecare jucator concureaza folosindu-si jetoanele in combinatii si zone care sa valorifice cat mai mult valorile literelor si patratele premium de pe tabla. Pentru 2-4 jucatori. Cutie inchisa.Recomandat: + 10 ani.
  124.00 lei 114.00 lei
 • 0 out of 5

  Joc Scrabble Junior x

  Copiii se pot delecta cu amuzamentul si provocarea Scrabble® la propriul nivel. Copiii mai mici incep distractia legand litere pe tabla care contine poze. Copiii mai mari se amuza compunand singuri cuvinte. Acum jocul clasic de compus cuvinte devine si mai minunat. Joc Scrabble Junior x ii ajuta pe copii sa-si imbunatateasca abilitatile de lexic si ortografie. Pentru 2-4 jucatori. Cutie inchisa.Recomandat: +5 ani.
  110.00 lei 99.00 lei
 • 0 out of 5

  Paw Patrol Joc De Societate Aratam La Fel

  Hai si tu alaturi de Chase, Rubble, Skye si restul echipei intr-o aventura uimitoare… de potrivire! Cu ajutorul celor 72 carti de joc si a celor doua moduri de joaca se anunta o distractie fara sfarsit, in stilul Paw Patrol, pentru 2 – 4 jucatori. Cei mici se pot intrece pentru a gasi cartonasele la fel sau pot trece la nivelul urmator – concursul de memorie pentru a afla cine le poate afla cel mai repede! Intoarce cate doua carti de joc in acelasi timp. Daca imaginile se potrivesc, le pastrezi si mergi mai departe. Colectioneaza cele mai multe perechi pentru a castiga! Ai acum posibilitatea de a aduce in propria sufragerie aventurile Paw Patrol cu jocul de societate Aratam la Fel!
  58.00 lei 35.99 lei
 • 0 out of 5

  Uno

  Cartile UNO. Joc clasic. Pentru varste de la 7 ani in sus.
  22.00 lei
 • 0 out of 5

  Uno Angry Birds joc de carti

  Fii gata pentru o distractie garantataalaturi de Uno Angry Birds joc de carti! Este originalul joc UNO, cu colorate imagini din Angry Birds™, insa in plus o noua regula speciala! Joaca aceasta carte speciala, King Pig, prin care iti poti alege o culoare. Este super distractie pentru toti fanii Angry Birds™ . Include 112 carti de joc UNO® cards.Recomandat: +7ani.
  29.00 lei
 • 0 out of 5

  Uno Cars 2 joc de carti

  Prindeti-va centurile de siguranta! Jocul clasic UNO® apasa acceleratia la maxim in editia Disney/Pixar Cars 2. Este vorba de jocul original cu carduri UNO® cu desene şi ilustraţii colorate Cars 2. Exista si o regula speciala in Uno Cars 2 joc de carti: Cardul special! Agentul Secret permite jucatorilor sa se intreaca si sa arunce o privire furisa la mainile oponentilor! Include 112 carduri si instructiuni.Pentru varste de la 7 ani in sus.
  29.00 lei
 • 0 out of 5

  Uno Monster High joc de carti

  Uno Monster High joc de carti - descoperiti cartile UNO cu tematica Monster High.Recomandat +7 ani.
  29.00 lei
 • 0 out of 5

  UNO printesele Disney

  E originalul joc UNO ® cu grafica plina de culoare infuzat cu magie si mister de Disney Princess. Ilustratiile cartilor de joc UNO printesele Disney ofera fetelor toate personajele preferate din basm, inclusiv printesele Tiana si Rapunzel. Regulile jocului sunt similare cu jocul clasic UNO ® cu o noua regula speciala. Joaca cartea Blestemul Printesei si striga o culoare pentru a mentine adversarii pana cand vor gasi o carte care se potriveste culorii. E distractiv pentru toata lumea!Include 112 carti UNO ®.
  29.00 lei
 • 0 out of 5

  Uno Thomas & Friends Joc de carti

  Primul meu joc de carti!  Alatura-te si tu lui Thomas & Friends in aceasta editie, usor de invatat, a jocului UNO! Cartile sale sunt mari, usor de manevrat si tinut in mana. Ajuta prescolarii sa invete culorile de baza si numerele.Pentru 2 - 4 jucatori.De la 7 ani in sus.
  34.00 lei 28.50 lei