Jocuri

 • Mega Bloks – Cuburi de Constructie Rotile Trasnite

  0 out of 5

  Vruuuum! Vruuuum! Fa cunostinta cu noii prieteni ai copilului tau: setul de joaca First Builders Rotile Traznite! Combina aceste piese viu colorate si construieste de la un camion la un avion! Infatisarile amuzante il vor face sa zambeasca pe micutul tau sofer. Pachetul contine peste 70 de piese frumos colorate pe care le poti pune inapoi in geanta atunci cand se termina joaca.
  Continutul setului Mega Bloks – Cuburi de Constructie Rotile Trasnite:

  • platforme cu roti, aripi si multe alte piese din care sa construiesti vehicule traznite;
  • Geanta eco pentru a fi usor de transportat si depozitat.
  126.00 lei 104.99 lei
 • Mega Bloks – Evadarea Agentului Urban Hot Wheels

  0 out of 5
  199.00 lei 125.99 lei
 • Mega Bloks – John Deere Tractor pentru ferma

  0 out of 5

  Caracteristici:

  • Tractor John Deere construibil avand cupa frontala;
  • Include doua figurine John Deere;
  • Include doua unelte agricole si multe alte accesorii;
  • Include placa de baza – teren, recolta si un butoi.
  66.90 lei 59.99 lei
 • Mega Bloks – John Deere Transportor baloti

  0 out of 5

  Caracteristici:

  • Tractor construibil John Deere echipat cu sportul de incarcat baloti;
  • Include trei figurine John Deere;
  • Include trei unelte agricole.
  134.00 lei 99.99 lei
 • Mega Bloks – Masina de curse roteste si invata

  4.00 out of 5

  Vroom, Vroom! Intrece-te cu micutul tau alaturi de Mega Bloks – Masina de curse roteste si invata, in culori de rosu aprins! Masina ii ofera copilului tau sansa de a conduce prima oara pana la linia de final. Masinuta are spatiu de depozitare si patru roti rotative care ii permit sa se invarta si sa vireze in orice directie.

  Caracteristici Mega Bloks – Masina de curse roteste si invata:

  • Carcasa rezistenta;
  • Maner mare de care se poate prinde cu usurinta;
  • Patru roti rezistente;
  • Varsta recomandata: +1 an.
  188.00 lei 109.99 lei
 • Mega Bloks – Super Blitzen Monster Traks Hot Wheels

  5.00 out of 5
  119.90 lei 89.99 lei
 • Mega Bloks Primele Cuburi De Construit Albastru

  0 out of 5

  O adevarata avalansa de cuburi colorate se va revarsa din saculet iar copilul tau se va bucura nespus de mult sa o vada! Cuburile Mega Bloks ii vor dezvolta imaginatia si il vor tine ocupat ore in sir, setul continand 60 de piese si saculatul pentru depozitare.

  Varsta recomandata: +1 an.

  Brand: Mega Bloks

  121.00 lei 99.99 lei
 • Mega Bloks Primele Cuburi De Construit Roz

  0 out of 5

  O adevarata avalansa de cuburi colorate se va revarsa din saculet iar copilul tau se va bucura nespus de mult sa o vada! Cuburile Mega Bloks ii vor dezvolta imaginatia si il vor tine ocupat ore in sir, setul continand 60 de piese si saculatul pentru depozitare.

  Varsta recomandata: +1 an.

  Brand: Mega Bloks.

  121.00 lei 99.99 lei
 • Mega Bloks Thomas Viziteaza Castelul

  5.00 out of 5

  Micul tau fan Thomas isi poate pune palaria de conductor pregatindu-se astfel sa plece intr-o noua aventura pe sinele galbene alaturi de setul Mega Bloks Thomas Viziteaza Castelul. Ajuta-l asadar pe Thomas sa construiasca castelul Contelui de Sodor exact ca in noul film Regele Cailor Ferate! Cel mic poate construi si reconstrui castelul in moduri diferite facandu-l ultima oprire in noile aventuri ale lui Thomas. Cand joaca se apropie de final, strange toate piesele in noul saculet oferit gratuit!

  Setul include un total de 65 de piese cu noua cale ferata galbena si locomotiva Thomas construibila. Include o foaie plina de autocolante colorate pentru decorarea castelului. Se poate combina cu alte seturi Mega Bloks pentru o distractie la dimensiuni extinse!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  166.00 lei 89.99 lei
 • Nisip Kinetic 396 Grame Albastru Neon

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 396g de nisip kinetic de culoare albastrau neon si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  99.99 lei 76.00 lei
 • Nisip Kinetic 396 Grame Portocaliu Neon

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 396g de nisip kinetic de culoare portocaliu neon si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  99.99 lei 76.00 lei
 • Nisip Kinetic 396 Grame Rosu Neon

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 396g de nisip kinetic de culoare rosu neon si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  99.99 lei 76.00 lei
 • Nisip Kinetic 396 Grame Verde Neon

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 396g de nisip kinetic de culoare verde neon si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  99.99 lei 76.00 lei
 • Nisip Kinetic Construieste Masina de Curse 340g

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Pachetul contine 340 g de nisip kinetic in doua culori: rosu si albastru, o pista pentru curse, rampe, doua sasie pentru constructia masinilor si alteforme de contruit. Construieste masinutele asa cum ti le doreti si porneste in cursa!

   

  Varsta recomandata: +5 ani.

  144.00 lei 122.00 lei
 • Nisip Kinetic Construieste o Cofetarie 340g

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Pachetul contine 340 g de nisip kinetic in doua culori: roz si albastru, un micut loc de prezentare a prajiturelelor, platou, forme pentru decorat si alte forme de contruit. Construieste prajiturelele asa cum ti le doresti si decoreaza cofetaria!

   

  Varsta recomandata: +5 ani.

  144.00 lei 122.00 lei
 • Nisip Kinetic Duo Albastru – Alb 454G

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Pachetul contine 450 g de nisip kinetic in doua culori: alb si albastru si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  88.00 lei 61.99 lei
 • Nisip Kinetic Duo Mov – Albastru 454G

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Pachetul contine 450 g de nisip kinetic in doua culori: mov si albastru si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  88.00 lei 61.99 lei
 • Nisip Kinetic Duo Roz – Alb 454G

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Pachetul contine 450 g de nisip kinetic in doua culori: roz si alb si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  88.00 lei 61.99 lei
 • Nisip Kinetic Duo Verde – Albastru 454G

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Pachetul contine 450 g de nisip kinetic in doua culori: verde si albastru si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

   

  88.00 lei 61.99 lei
 • Nisip Kinetic Metalic Argintiu Stralucitor

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 450g de nisip kinetic de culoare argintiu metalic si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  87.00 lei 65.99 lei
 • Nisip Kinetic Metalic Auriu Stralucitor

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 450g de nisip kinetic de culoare auriu metalic si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  87.00 lei 65.99 lei
 • Nisip Kinetic Metalic Sclipitor Mov Ametist

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 450g de nisip kinetic de culoare mov stralucitor si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  87.00 lei 65.99 lei
 • Nisip Kinetic Metalic Sclipitor Safirul Albastru

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 450g de nisip kinetic de culoare albstru stralucitor si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  87.00 lei 65.99 lei
 • Nisip Kinetic Metalic Sclipitor Verde Smarald

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 450g de nisip kinetic de culoare verde stralucitor si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  87.00 lei 65.99 lei
 • Nisip Kinetic Set De Joaca Catelus

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 3 forme catelus, o forma speciala, 170 grame nisip kinetic mov, 170 grame nisip kinetic verde, o cutie transformabila, instructiuni si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +4 ani.

   

  91.00 lei 65.99 lei
 • Nisip Kinetic Setul De Constructii

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 283 gr nisip, trei matrici si un picamer.

  Varsta recomandata: +3 ani.

  88.00 lei 66.99 lei
 • Nisip Kinetic Setul De Inghetata

  0 out of 5

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 283 gr nisip, o lopatica, o lingurita, un pai, o matrita de inghetata si o cupa.

  Varsta recomandata: +3 ani.

  88.00 lei 66.99 lei
 • Paw Patrol Joc De Societate Aratam La Fel

  0 out of 5

  Hai si tu alaturi de Chase, Rubble, Skye si restul echipei intr-o aventura uimitoare… de potrivire! Cu ajutorul celor 72 carti de joc si a celor doua moduri de joaca se anunta o distractie fara sfarsit, in stilul Paw Patrol, pentru 2 – 4 jucatori. Cei mici se pot intrece pentru a gasi cartonasele la fel sau pot trece la nivelul urmator – concursul de memorie pentru a afla cine le poate afla cel mai repede! Intoarce cate doua carti de joc in acelasi timp. Daca imaginile se potrivesc, le pastrezi si mergi mai departe. Colectioneaza cele mai multe perechi pentru a castiga! Ai acum posibilitatea de a aduce in propria sufragerie aventurile Paw Patrol cu jocul de societate Aratam la Fel!

  58.00 lei 35.99 lei
 • Testoasele Ninja Antrenamentul Lui Mikey

  0 out of 5

  Participa si tu la antrenamentul testoasei Ninja Michelangelo, antrenament ce are loc pe strazile intunecate ale orasului. Construieste aleea si ajuta-l e Michelangelo sa isi termine antrenamentul , mutandu-l dintr-o parte in alta pe platforma de echilibru, apoi poti exersa pe butoiul inclus in set miscarile de atac cu nunchuk-ul sau. Colectioneaza toate figurinele Testoasele Ninja si luptele pot continua la nesfarsit.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

   

   

  61.00 lei 57.99 lei
 • Testoasele Ninja Antrenamentul Lui Raph

  0 out of 5

  Participa si tu la antrenamentul testoasei Ninja Raphael, antrenament ce are loc pe strazile intunecate ale orasului. Construieste aleea si ajuta-l e Raphael sa isi termine antrenamentul, pentru ca acesta sa se poata plimba pe skateboard, dar sa nu uiti de limitatorul de viteza! Colectioneaza toate figurinele Testoasele Ninja si luptele pot continua la nesfarsit.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  61.00 lei 57.99 lei
 • Testoasele Ninja Camera De Transformare

  0 out of 5

  Testoasa Ninja Leo a descoperit un laborator stiintific ciudat si l-a surprins pe savantul nebun la lucru, incercand sa creeze o intreaga armata de mutanti ! Crezi ca poti sa il opresti? Ajuta-l si tu pe Leo sa distruga laboratorul si sa il opreasca pe sanavantul nebun Baxter. Setul de joaca contine anumite parti cu acre il transformi pe Baxer in mutant si invers. Setul de joaca Testoasele Ninja Camera De Transformare contine 73 de piese.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  137.00 lei 105.99 lei
 • Testoasele Ninja Donnie Skateboard

  0 out of 5

  Copilul tau va adora Testoasele Ninja si acest set de joaca Mega Bloks. Donnie si-a imbunatatit placa de skate si i-a adaugat chiar si rachete pentru a fi pregatit pentru provocari noi. Figurina de actiune construibila Donnie ce se pliaza sub forma unei mingi pentru a-l ajuta in lupte. Setul de joaca contine 26 de piese.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  69.99 lei 59.99 lei
 • Testoasele Ninja Leo Si Sala De Antrenament

  0 out of 5

  In colectia Mega Bloks Testoasele Ninja au parte de cel mai bun antrenament iar tu poti sa iei parte la acest antrenament! Construieste sala de antrenament si aseaza-l pe Leo pe platforma, iar cu lansatorul de felii de pizza ataca-l. Ajuta-l sa blocheze atacul feliilor de pizza. Acest set de joaca este compatibil cu alte seturi Mega Bloks Testoasele Ninja cu care iti poti largi lumea fascinanta a Testoaselor! Setul de joaca  Mega Bloks Testoasele Ninja contine 51 de piese.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  99.00 lei 82.99 lei
 • Testoasele Ninja Raph Si Sala De Antrenament

  0 out of 5

  In colectia Mega Bloks Testoasele Ninja au parte de cel mai bun antrenament iar tu poti sa iei parte la acest antrenament! Construieste sala de antrenament si aseaza-l pe Raph pe platforma si ajuta-l sa loveasca manechinul, insa ai gjija ca Raph sa nu cada. Acest set de joaca este compatibil cu alte seturi Mega Bloks Testoasele Ninja cu care iti poti largi lumea fascinanta a Testoaselor! Setul de joaca  Mega Bloks Testoasele Ninja contine 51 de piese.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  99.00 lei 82.99 lei
 • Testoasele Ninja Raphael Skateboard

  0 out of 5

  Copilul tau va adora Testoasele Ninja si acest set de joaca Mega Bloks. Raphael si-a imbunatatit placa de skate si i-a adaugat chiar si stelute ninja pentru a fi pregatit pentru provocari noi. Figurina de actiune construibila Raphael ce se pliaza sub forma unei mingi pentru a-l ajuta in lupte. Setul de joaca contine 26 de piese.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  69.99 lei 59.99 lei
 • Testoasele Ninja Strazile Orasului Ascunzatoarea Din Pizzerie

  0 out of 5

  In lumea Testoaselor Ninja de la Mega Bloks se anunta multa distractie si multe lupte. Cand Mikey isi gaseste inamicul mancand din pizza lui, nu prea se va bucura si va incepe o adevarata lupta. Testoasa Mikey se poate plia sub forma unei mingi si cu ajutorul lansatorului o poti trimite la lupta!

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

   

  139.90 lei 110.99 lei
 • Testoasele Ninja Strazile Orasului Fabrica De Prajituri

  0 out of 5

  In lumea Testoaselor Ninja de la Mega Bloks se anunta multa distractie si multe lupte. Cand Raph descopera ascuzatoarea inamicul sau, Dragonul Mov, acesta se hotaraset sa-l eliminie. Dragonul Mov s-a adapostit in fabrica de prajituri, iar micutul tau va trebui sa-l ajute pe Raph sa lupte contra lui. Pliaza testoasa Raph sub forma unei mingi si foloseste lansatorul pentru a o trimite cu viteza. Crezi ca reusesti?

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  139.90 lei 110.99 lei
 • Testoasele Ninja Vehicul De Lupta Leo

  0 out of 5

  Ajuta-l pe Leonardo sa castige lupta alaturi de  set de joaca Mega Bloks Testoasele Ninja Vehicul de Lupta Leo! Construieste masina Testoasei Leo cu rotile sale atat de mari si eleronul situat in spate si lanseaza-te intr-o cursa cu adevarat palpitanta! Micutul tau va adora aceast set de joaca de la Mega Bloks! Setul de joaca contine 32 de piese pentru construit.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  99.00 lei 85.99 lei
 • Testoasele Ninja Vehicul De Lupta Mikey

  0 out of 5

  Ajuta-l pe Mikey sa castige lupta alaturi de  set de joaca Mega Bloks Testoasele Ninja Vehicul de Lupta Mikey! Construieste vehiculul Testoasei Mikey cu rotile sale atat de mari si elicea situat in spate si lanseaza-te intr-o cursa cu adevarat palpitanta! Micutul tau va adora aceast set de joaca de la Mega Bloks! Setul de joaca contine 32 de piese pentru construit.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  99.00 lei 85.99 lei
 • Uno Barbie

  0 out of 5

  Cartile de joc UNO Barbie. Pentru varste de la 7 ani in sus.

  33.00 lei 28.00 lei
 • Uno Monster High joc de carti

  0 out of 5

  Uno Monster High joc de carti – descoperiti cartile UNO cu tematica Monster High.

  Recomandat +7 ani.

  29.00 lei
 • Uno Thomas & Friends Joc de carti

  0 out of 5

  Primul meu joc de carti!  Alatura-te si tu lui Thomas & Friends in aceasta editie, usor de invatat, a jocului UNO! Cartile sale sunt mari, usor de manevrat si tinut in mana. Ajuta prescolarii sa invete culorile de baza si numerele.

  Pentru 2 – 4 jucatori.

  De la 7 ani in sus.

  34.00 lei 28.50 lei
 • Angry Birds – Lansatorul Dublu

  0 out of 5
  105.00 lei 79.99 lei
 • Angry birds set de joaca On thin ice

  0 out of 5

  Construieste, lanseaza si distruge cu un joc Angry birds set de joaca on thin ice ce aduna prietenii impreuna. De la digital la fizic!

  114.00 lei
 • Beculete Origami

  0 out of 5

  Adauga o atingere artistica acestui sir de lumini prin frumoasa arta origami! Foloseste-te de ele la decorarea camerei tale pentru a te ajuta sa evadezi intr-o lume magica, plina de flururi, pasari si floricele. Pachetul de livrare contine un sir de lumini cu o lungime de 150 cm si 10 becuri, 10 coli de hartie origami, banda adeziva si instructiuni detaliate. Contine piese de mici dimensiuni.

  41.00 lei
 • Domino Doctorita Plusica

  0 out of 5

  Jocul consta in potrivirea de desene identice. Piesele jocului au imagini colorate din desenele Doctorita Plusica. Un joc extraordinar pentru toata familia.
  Recomandat : +3ani.
  Durata unui joc: 15 min.

  30.00 lei
 • Insecta Robot

  0 out of 5

  Recicleaza si tu o cutie goala de suc pentru a o transforma in cel mai cool robot! In momentul in care intrerupatorul este in pozitia pornit, acesta vibreaza facandu-l sa inainteze! Contine un corp mecanic din material plastic (la care este necesara asamblarea), motoras cu cabluri electrice, doua perechi de aripi realizate din sarma, trei picioare din sarma suruburi precum si instructiuni detaliate. Sunt necesare doua baterii ce nu sunt incluse.

  42.00 lei
 • Joc Angry Birds

  5.00 out of 5

  Construieste, lanseaza si distruge cu un joc angry birds ce aduna prietenii impreuna. De la digital la fizic!

  Recomandat: +7 ani.

  114.00 lei

Stimati clienti, pentru a ne asigura ca toate darurile mosului ajung sub brad la timp va informam ca ultima zi de plasare a comenzilor pentru anul 2017 este duminica - 17.12.2017 - ora 14:00. Toate comenzile plasate dupa aceasta data se livreaza incepand din ianuarie 2018. Va multumim pentru intelegere! Închide mesaj