Jocuri

 • 0 out of 5

  Mega Bloks – Barbie Cabina de Lux

  Barbie a plecat catre padure pentru a-si pune tabara cu stil alaturi de formidabilul set Mega Bloks – Barbie Cabina de Lux! Bucurandu-se de vremea frumoasa, in aer liber, alaturi de micii sai prieteni, sau stand langa foc in timpul noptii, Barbie se poate bucura de toate alaturi de mica cabana construita si decorata dupa gustul tau! Creeaza focul de tabara, langa care Barbie se poate lungi in sezlong bucurandu-se de bezelele perfect realizate. Deschide acoperisul cabanei pentru a te juca in interiorul acesteia, sau lungeste-te in sacul de dormit portocaliu alaturi de micutul ursulet ce o ajuta sa doarma cat mai bine. Trezeste-te cu sunetul vrabiutelor prietenoase si pregatiti-va pentru o excursie plina de voiosie prin padure. Contine stralucitoarea cada si dus Barbie.

  Combina Mega Bloks – Barbie Cabina de Lux cu alte produse Barbie Mega Bloks si construieste-ti lumea Barbie pe care ti-o imaginezi!

  Caracteristici:

  • Cabina si tabara de construit;
  • O figura mini Barbie si doi prieteni (pasari);
  • Include multe accesorii extrem de detaliate, cum ar fi focul de tabara, cada stralucitoare, sacul de dormit portocaliu, ursuletul Teddy, nalba, flori si multe altele;
  • Numarul pieselor din set: 210.
  138.99 lei 99.99 lei
 • 0 out of 5

  Mega Bloks – Cuburi de Constructie Rotile Trasnite

  Vruuuum! Vruuuum! Fa cunostinta cu noii prieteni ai copilului tau: setul de joaca First Builders Rotile Traznite! Combina aceste piese viu colorate si construieste de la un camion la un avion! Infatisarile amuzante il vor face sa zambeasca pe micutul tau sofer. Pachetul contine peste 70 de piese frumos colorate pe care le poti pune inapoi in geanta atunci cand se termina joaca.
  Continutul setului Mega Bloks – Cuburi de Constructie Rotile Trasnite:

  • platforme cu roti, aripi si multe alte piese din care sa construiesti vehicule traznite;
  • Geanta eco pentru a fi usor de transportat si depozitat.
  126.00 lei 104.99 lei
 • 0 out of 5

  Mega Bloks – John Deere Tractor pentru ferma

  Caracteristici:

  • Tractor John Deere construibil avand cupa frontala;
  • Include doua figurine John Deere;
  • Include doua unelte agricole si multe alte accesorii;
  • Include placa de baza – teren, recolta si un butoi.
  66.90 lei 59.99 lei
 • 0 out of 5

  Mega Bloks – John Deere Transportor baloti

  Caracteristici:

  • Tractor construibil John Deere echipat cu sportul de incarcat baloti;
  • Include trei figurine John Deere;
  • Include trei unelte agricole.
  134.00 lei 99.99 lei
 • 4.00 out of 5

  Mega Bloks – Masina de curse roteste si invata

  Vroom, Vroom! Intrece-te cu micutul tau alaturi de Mega Bloks – Masina de curse roteste si invata, in culori de rosu aprins! Masina ii ofera copilului tau sansa de a conduce prima oara pana la linia de final. Masinuta are spatiu de depozitare si patru roti rotative care ii permit sa se invarta si sa vireze in orice directie.

  Caracteristici Mega Bloks – Masina de curse roteste si invata:

  • Carcasa rezistenta;
  • Maner mare de care se poate prinde cu usurinta;
  • Patru roti rezistente;
  • Varsta recomandata: +1 an.
  188.00 lei 112.99 lei
 • 0 out of 5

  Mega Bloks Primele Cuburi De Construit Roz

  O adevarata avalansa de cuburi colorate se va revarsa din saculet iar copilul tau se va bucura nespus de mult sa o vada! Cuburile Mega Bloks ii vor dezvolta imaginatia si il vor tine ocupat ore in sir, setul continand 60 de piese si saculatul pentru depozitare.

  Varsta recomandata: +1 an.

  Brand: Mega Bloks.

  121.00 lei 99.99 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic 396 Grame Albastru Neon

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 396g de nisip kinetic de culoare albastrau neon si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  99.99 lei 80.00 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic 396 Grame Portocaliu Neon

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 396g de nisip kinetic de culoare portocaliu neon si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  99.99 lei 80.00 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic 396 Grame Rosu Neon

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 396g de nisip kinetic de culoare rosu neon si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  99.99 lei 80.00 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic 396 Grame Verde Neon

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 396g de nisip kinetic de culoare verde neon si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  99.99 lei 80.00 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic Duo Albastru – Alb 454G

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Pachetul contine 450 g de nisip kinetic in doua culori: alb si albastru si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  88.00 lei 61.99 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic Duo Mov – Albastru 454G

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Pachetul contine 450 g de nisip kinetic in doua culori: mov si albastru si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  88.00 lei 61.99 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic Duo Roz – Alb 454G

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Pachetul contine 450 g de nisip kinetic in doua culori: roz si alb si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  88.00 lei 61.99 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic Duo Verde – Albastru 454G

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Pachetul contine 450 g de nisip kinetic in doua culori: verde si albastru si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

   

  88.00 lei 61.99 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic Metalic Argintiu Stralucitor

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 450g de nisip kinetic de culoare argintiu metalic si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  87.00 lei 67.99 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic Metalic Auriu Stralucitor

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 450g de nisip kinetic de culoare auriu metalic si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  87.00 lei 67.99 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic Metalic Sclipitor Mov Ametist

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 450g de nisip kinetic de culoare mov stralucitor si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  87.00 lei 67.99 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic Metalic Sclipitor Safirul Albastru

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 450g de nisip kinetic de culoare albstru stralucitor si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  87.00 lei 67.99 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic Metalic Sclipitor Verde Smarald

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 450g de nisip kinetic de culoare verde stralucitor si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +3 ani.

  87.00 lei 67.99 lei
 • 0 out of 5

  Nisip Kinetic Set De Joaca Catelus

  Incearca si tu nisipul kinetic de la Spin Master, acesta fiind produsul original, iar diferenta intre nisipul kinetic Spin Master si alte nisipuri de pe piata fiind imediat sesizabila. Realizeaza orice forma iti doresti si lasa-ti creativitatea sa modeleze nisipul kinetic! Acest nisip moale si elastic se curata cu atat de multa usurinta iar in acelasi timp iti pune la dispozitie o distractie fara sfarsit. Nisipul are in compozitie : 98% nisip, 2% polimeri siguri si nu contine gluten! Nisip kinetic inseamna ca se lipseste doar de el si nu de tine! Se misca si se topeste chiar in fata ochilor tai si nu se usuca niciodata. Cutia contine 3 forme catelus, o forma speciala, 170 grame nisip kinetic mov, 170 grame nisip kinetic verde, o cutie transformabila, instructiuni si promite multa distractie!

  Varsta recomandata: +4 ani.

   

  91.00 lei 79.99 lei
 • 0 out of 5

  Paw Patrol Joc De Societate Aratam La Fel

  Hai si tu alaturi de Chase, Rubble, Skye si restul echipei intr-o aventura uimitoare… de potrivire! Cu ajutorul celor 72 carti de joc si a celor doua moduri de joaca se anunta o distractie fara sfarsit, in stilul Paw Patrol, pentru 2 – 4 jucatori. Cei mici se pot intrece pentru a gasi cartonasele la fel sau pot trece la nivelul urmator – concursul de memorie pentru a afla cine le poate afla cel mai repede! Intoarce cate doua carti de joc in acelasi timp. Daca imaginile se potrivesc, le pastrezi si mergi mai departe. Colectioneaza cele mai multe perechi pentru a castiga! Ai acum posibilitatea de a aduce in propria sufragerie aventurile Paw Patrol cu jocul de societate Aratam la Fel!

  58.00 lei 35.99 lei
 • 0 out of 5

  Testoasele Ninja Antrenamentul Lui Mikey

  Participa si tu la antrenamentul testoasei Ninja Michelangelo, antrenament ce are loc pe strazile intunecate ale orasului. Construieste aleea si ajuta-l e Michelangelo sa isi termine antrenamentul , mutandu-l dintr-o parte in alta pe platforma de echilibru, apoi poti exersa pe butoiul inclus in set miscarile de atac cu nunchuk-ul sau. Colectioneaza toate figurinele Testoasele Ninja si luptele pot continua la nesfarsit.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

   

   

  61.00 lei 57.99 lei
 • 0 out of 5

  Testoasele Ninja Antrenamentul Lui Raph

  Participa si tu la antrenamentul testoasei Ninja Raphael, antrenament ce are loc pe strazile intunecate ale orasului. Construieste aleea si ajuta-l e Raphael sa isi termine antrenamentul, pentru ca acesta sa se poata plimba pe skateboard, dar sa nu uiti de limitatorul de viteza! Colectioneaza toate figurinele Testoasele Ninja si luptele pot continua la nesfarsit.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  61.00 lei 57.99 lei
 • 0 out of 5

  Testoasele Ninja Camera De Transformare

  Testoasa Ninja Leo a descoperit un laborator stiintific ciudat si l-a surprins pe savantul nebun la lucru, incercand sa creeze o intreaga armata de mutanti ! Crezi ca poti sa il opresti? Ajuta-l si tu pe Leo sa distruga laboratorul si sa il opreasca pe sanavantul nebun Baxter. Setul de joaca contine anumite parti cu acre il transformi pe Baxer in mutant si invers. Setul de joaca Testoasele Ninja Camera De Transformare contine 73 de piese.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  137.00 lei 105.99 lei
 • 0 out of 5

  Testoasele Ninja Donnie Skateboard

  Copilul tau va adora Testoasele Ninja si acest set de joaca Mega Bloks. Donnie si-a imbunatatit placa de skate si i-a adaugat chiar si rachete pentru a fi pregatit pentru provocari noi. Figurina de actiune construibila Donnie ce se pliaza sub forma unei mingi pentru a-l ajuta in lupte. Setul de joaca contine 26 de piese.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  69.99 lei 59.99 lei
 • 0 out of 5

  Testoasele Ninja Leo Si Sala De Antrenament

  In colectia Mega Bloks Testoasele Ninja au parte de cel mai bun antrenament iar tu poti sa iei parte la acest antrenament! Construieste sala de antrenament si aseaza-l pe Leo pe platforma, iar cu lansatorul de felii de pizza ataca-l. Ajuta-l sa blocheze atacul feliilor de pizza. Acest set de joaca este compatibil cu alte seturi Mega Bloks Testoasele Ninja cu care iti poti largi lumea fascinanta a Testoaselor! Setul de joaca  Mega Bloks Testoasele Ninja contine 51 de piese.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  99.00 lei 82.99 lei
 • 0 out of 5

  Testoasele Ninja Raphael Skateboard

  Copilul tau va adora Testoasele Ninja si acest set de joaca Mega Bloks. Raphael si-a imbunatatit placa de skate si i-a adaugat chiar si stelute ninja pentru a fi pregatit pentru provocari noi. Figurina de actiune construibila Raphael ce se pliaza sub forma unei mingi pentru a-l ajuta in lupte. Setul de joaca contine 26 de piese.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  69.99 lei 59.99 lei
 • 0 out of 5

  Testoasele Ninja Strazile Orasului Ascunzatoarea Din Pizzerie

  In lumea Testoaselor Ninja de la Mega Bloks se anunta multa distractie si multe lupte. Cand Mikey isi gaseste inamicul mancand din pizza lui, nu prea se va bucura si va incepe o adevarata lupta. Testoasa Mikey se poate plia sub forma unei mingi si cu ajutorul lansatorului o poti trimite la lupta!

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

   

  139.90 lei 110.99 lei
 • 0 out of 5

  Testoasele Ninja Strazile Orasului Fabrica De Prajituri

  In lumea Testoaselor Ninja de la Mega Bloks se anunta multa distractie si multe lupte. Cand Raph descopera ascuzatoarea inamicul sau, Dragonul Mov, acesta se hotaraset sa-l eliminie. Dragonul Mov s-a adapostit in fabrica de prajituri, iar micutul tau va trebui sa-l ajute pe Raph sa lupte contra lui. Pliaza testoasa Raph sub forma unei mingi si foloseste lansatorul pentru a o trimite cu viteza. Crezi ca reusesti?

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  139.90 lei 110.99 lei
 • 0 out of 5

  Testoasele Ninja Vehicul De Lupta Leo

  Ajuta-l pe Leonardo sa castige lupta alaturi de  set de joaca Mega Bloks Testoasele Ninja Vehicul de Lupta Leo! Construieste masina Testoasei Leo cu rotile sale atat de mari si eleronul situat in spate si lanseaza-te intr-o cursa cu adevarat palpitanta! Micutul tau va adora aceast set de joaca de la Mega Bloks! Setul de joaca contine 32 de piese pentru construit.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  99.00 lei 85.99 lei
 • 0 out of 5

  Testoasele Ninja Vehicul De Lupta Mikey

  Ajuta-l pe Mikey sa castige lupta alaturi de  set de joaca Mega Bloks Testoasele Ninja Vehicul de Lupta Mikey! Construieste vehiculul Testoasei Mikey cu rotile sale atat de mari si elicea situat in spate si lanseaza-te intr-o cursa cu adevarat palpitanta! Micutul tau va adora aceast set de joaca de la Mega Bloks! Setul de joaca contine 32 de piese pentru construit.

  Varsta recomandata: +5 ani.

  Brand: Mega Bloks.

  99.00 lei 85.99 lei
 • 0 out of 5

  Uno Barbie

  Cartile de joc UNO Barbie. Pentru varste de la 7 ani in sus.

  33.00 lei 28.00 lei
 • 0 out of 5

  Uno Monster High joc de carti

  Uno Monster High joc de carti – descoperiti cartile UNO cu tematica Monster High.

  Recomandat +7 ani.

  29.00 lei
 • 0 out of 5

  Angry Birds – Lansatorul Dublu

  105.00 lei 79.99 lei
 • 0 out of 5

  Angry birds set de joaca On thin ice

  Construieste, lanseaza si distruge cu un joc Angry birds set de joaca on thin ice ce aduna prietenii impreuna. De la digital la fizic!

  114.00 lei
 • 0 out of 5

  Beculete Origami

  Adauga o atingere artistica acestui sir de lumini prin frumoasa arta origami! Foloseste-te de ele la decorarea camerei tale pentru a te ajuta sa evadezi intr-o lume magica, plina de flururi, pasari si floricele. Pachetul de livrare contine un sir de lumini cu o lungime de 150 cm si 10 becuri, 10 coli de hartie origami, banda adeziva si instructiuni detaliate. Contine piese de mici dimensiuni.

  41.00 lei
 • 0 out of 5

  Domino Doctorita Plusica

  Jocul consta in potrivirea de desene identice. Piesele jocului au imagini colorate din desenele Doctorita Plusica. Un joc extraordinar pentru toata familia.
  Recomandat : +3ani.
  Durata unui joc: 15 min.

  30.00 lei
 • 0 out of 5

  Insecta Robot

  Recicleaza si tu o cutie goala de suc pentru a o transforma in cel mai cool robot! In momentul in care intrerupatorul este in pozitia pornit, acesta vibreaza facandu-l sa inainteze! Contine un corp mecanic din material plastic (la care este necesara asamblarea), motoras cu cabluri electrice, doua perechi de aripi realizate din sarma, trei picioare din sarma suruburi precum si instructiuni detaliate. Sunt necesare doua baterii ce nu sunt incluse.

  42.00 lei
 • 5.00 out of 5

  Joc Angry Birds

  Construieste, lanseaza si distruge cu un joc angry birds ce aduna prietenii impreuna. De la digital la fizic!

  Recomandat: +7 ani.

  114.00 lei
 • 0 out of 5

  Joc Scrabble

  Scrabble ® este jocul de cuvinte numarul unu in lume. Joc Scrabble consta in crearea de cuvinte intercalate pe tabla de Scrabble ® cu ajutorul jetoanelor cu litere si ajungand la diverse scoruri. Obiectivul jocului este de a obtine scorul cel mai mare. Fiecare jucator concureaza folosindu-si jetoanele in combinatii si zone care sa valorifice cat mai mult valorile literelor si patratele premium de pe tabla. Pentru 2-4 jucatori. Cutie inchisa.

  Recomandat: + 10 ani.

  124.00 lei 114.00 lei
 • 0 out of 5

  Joc Scrabble Junior x

  Copiii se pot delecta cu amuzamentul si provocarea Scrabble® la propriul nivel. Copiii mai mici incep distractia legand litere pe tabla care contine poze. Copiii mai mari se amuza compunand singuri cuvinte. Acum jocul clasic de compus cuvinte devine si mai minunat. Joc Scrabble Junior x ii ajuta pe copii sa-si imbunatateasca abilitatile de lexic si ortografie. Pentru 2-4 jucatori. Cutie inchisa.

  Recomandat: +5 ani.

  110.00 lei 99.00 lei
 • 0 out of 5

  Joc Winnie the Pooh

  Setul cu 6 jocuri cu binecunoscutul Winnie the Pooh si prietenii lui este creat pentru 2-6 jucatori cu varsta de peste 3 ani.
  Acest set include urmatoarele jocuri:
  Cine il castiga pe Winnie the Pooh?
  Nu te supara Winnie the Pooh.
  Cursa mierii.
  Ziua de nestere cu Winnie the Pooh.
  Domino.
  Joc memorie.
  Setul contine:
  2 table de joc cu cate doua fete;
  24 pioni in 6 culori;
  1 figura din carton;
  1 suport;
  1 zar cu puncte;
  1 zar cu sase culori;
  28 piese de domino din carton;
  48 carti de joc din carton;
  regulament.
  Varsta Recomandata: 3 ani +.

  48.90 lei
 • 0 out of 5

  Kit de Constructie a Sistemului Solar

  Lasa-ti imaginatia sa zboare in spatiul cosmic, la milioane de ani lumina departare! Realizeaza chiar tu sistemul solar ce straluceste in intuneric si aseaza-l in dormitor pentru a te bucura la maxim de el. Sistemul solar are o dimensiune de 42 x 42 cm si se vopseste cu ajutorul vopselei fosforescente incluse! Pachetul de livrare include o colectie de opt intrebari si raspunsuri, setul complet al sistemului solar, unealta pentru aplicarea vopselei, structura pe care se pot prinde planetele si instructiunile de asamblare.

  Stiati ca o zi pe planeta Venus dureaza cat 243 de zile pe pamant? Afla mai multe lucruri teribil de interesante in interiorul setului de constructie a sistemului solar!

  38.00 lei
 • 5.00 out of 5

  LEGO AAT

  Intra intr-un univers mini LEGO Star Wars cu micronava de lupta Droid Army AAT. Acest model miniatural distractiv are un turn mobil, 4 rachete usoare si o carlinga mini in care sa fie asezat Pilotul Battle Droid. Pregateste-te sa te lupti cu soldatii clonelor!

  Caracteristici:

  • Include o figurina pilot droid de lupta cu pistol;
  • Dimensiunea modelului: 5cm inaltime, 8cm lungime, 8cm latime;
  • Numarul pieselor din cutie: 95.

  Varsta recomandata: 6 – 12 ani.

   

  43.90 lei
 • 0 out of 5

  LEGO Ambuscada vasului pirat

  Caracteristici:

  • Vasul pirat are 3 vele mari, sectiune din spate detasabila cu donjon si prizonier pirat din Umbar, arbalete cu tragere si o multime de detalii grozave de corsari ai Pamantului de Mijloc;
  • De asemenea, are catapulta de orci cu tragere cu roti;
  • Armele incluse sunt: 3 sabii, 3 arbalete, 3 sulite, secure, secure lunga, arc cu tolba si un arc mare;
  • Accesoriile includ 10 scuturi simple, 14 scuturi decorate, catuse, 2 torte, 2 chei, sobolan, paine, diamant, monezi, harti, cupe si un lant;
  • Intemniteaza-l pe piratul din Umbar ca sa nu scape;
  • Respinge orcii cu arbaleta;
  • Stinge luminile pentru a vedea Armata mortilor luminand pe intuneric;
  • Coboara ancorele si condu atacul impotriva fortelor orcilor;
  • Masoara peste 35 cm in inaltime, 60 cm in lungime si 14 cm in latime;
  • Catapulta masoara peste 5 cm in inaltime, 8 cm in lungime si 6 cm in latime.

  Varsta recomandata: 9 – 14 ani.

  451.90 lei
 • 0 out of 5

  LEGO Anihilator de gandaci

  Caracteristici:

  • Include 4 minifigurine LEGO Galaxy Squad: Jack Fireblade, Ashlee Starstrider si extraterestrul inaripat cu arme asortate;
  • Cu carlingi mobile ce se deschid, rachete usoare, cocon si pistoale cu laser;
  • Vehiculele includ libelula extraterestra si decimator de gandaci cu functie de scindare care se transforma in inca 2 vehicule de eroi: nava blindata si vas rapid de atac;
  • Nava blindata are rachete usoare, carlinga ce se deschide si pistoale cu laser;
  • Libelula extraterestra are coada mobila cu picioare, aripi plasabile si un cocon;
  • Masoara peste 10 cm in inaltime, 27 cm in lungime si 25 cm in latime;
  • Nava blindata masoara peste 6 cm in inaltime, 15 cm in lungime si 7 cm in latime;
  • Vasul de atac masoara peste 9 cm in inaltime, 27 cm in lungime si 93 cm in latime;
  • Libelula extraterestra masoara peste 4 cm in inaltime, 23 cm in lungime si 15 cm in latime.

  Varsta recomandata: 8 – 14 ani.

  312.90 lei