Trenulete si Seturi de Joaca

 • 0 out of 5

  Thomas TrackMaster Set de joaca motorizat

  Setul de joaca Thomas de la Fisher Price este cea mai buna alegere pentru inceperea aventurii TrackMaster sau o metoda geniala de a extinde joaca cu trenuletele din gama motorizata. Piesele de sina curbate si trenuletul motorizat Thomas te asteapta pentru a creea pista perfect circulara sau de ce nu, sa le asezi in zig-zag si sa atasezi de alte seturi de joaca TrackMaster! Setul de joaca contine tot ce trebuie pentru o experienta TrackMaster de neuitat!Varsta recomandata: +3 ani.
  150.00 lei 110.99 lei
 • 0 out of 5

  Trenulet de Jucarie Chuggington Brewster

  Brewster este o locomotiva Diesel construita special pentru incarcaturi de o greutate impresionanta! Nu intotdeauna isi intelege propria putere, ceea ce il face de multe ori un pic stangaci. Este un prieten de incredere si poti conta mereu pe el intr-o situatie urgenta. Este un model durabil, de tip die-cast, si beneficiaza de un sistem de conectare atat in partea din fata cat si in spate.Dimensiuni: 10.2 x 2.5 x 5.1 cm
  50.00 lei 39.99 lei
 • 0 out of 5

  Trenulet Die-Cast Chuggington Piper

  Locomotiva invatacel Piper este un model ce functioneaza pe aburi si ulei vegetal. Este un model durabil die cast si prezinta atat in fata cat si in spatele locomotivei conectori ce permit cuplarea la alte seturi de joaca, locomotive sau vagoane Chuggington.
  39.99 lei
 • 0 out of 5

  Chuggington Die Cast Casuta De Depozitare Wilson

  Depoziteaza si transporta trenuletee preferate Chuggington cu aceasta caseta de depozitare Wilson. Caseta este dotata cu maner si roti pentru joaca si transport si poate adaposti pana la 17 locomotive. Locomotivele se achizitioneaza separat.Varsta recomandata: +3 ani.Dimensiuni: 27.9 x 12.7 x 17.8 cm. 
  124.00 lei 99.99 lei
 • 0 out of 5

  Chuggington Tunelul Din Lemn Al Minei Rocky Ridge

  Condu si tu fantasticele locomotive atat pe deasupra cat si prin tunelul minei! Priveste cum acestea dispar in mod misterios, insa doar pentru a isi face din nou aparitia prin usile ascunse! Setul include tunelul minei dar si o piesa ascendenta pentru a conduce locomotivele deasupra ei.
   Varsta recomandata: +3 ani.
   
  143.00 lei 92.99 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Chuggington Din Lemn Brewster

  Paseste si tu in minunata lume Chuggington alaturi de locomotiva Brewster, cel mai indragit caracter din  gama Chuggington. Culorile vesele si faptul ca este realizata din lemn fac ca aceasta locomotiva Chuggington sa fie preferata baietilor. Locomotiva Brewster poate fi conectata la alte trenulete si locomotive Chuggington cu ajutorul magnetului.Varsta recomandata: +3 ani.
  44.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Chuggington Din Lemn Decka

  Paseste si tu in minunata lume Chuggington alaturi de locomotiva Decka, cel mai indragittren pentru calatori. Decka este un tren de pasageri cu etaj. Pentru elevii sai este precum o mama si dispune de o personalitate vibranta. Culorile vesele si faptul ca este realizata din lemn fac ca aceasta locomotiva Chuggington sa fie preferata baietilor. Locomotiva Deckapoate fi conectata la alte trenulete si locomotive Chuggington cu ajutorul magnetului.Varsta recomandata: +3 ani.
  44.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Chuggington Din Lemn Hoot Si Toot

  Paseste si tu in minunata lume Chuggington alaturi de locomotiva dubla Hoot si Toot,  fratii cu personalitati diferite. Culorile vesele si faptul ca este realizata din lemn fac ca aceasta locomotiva Chuggington sa fie preferata baietilor. Locomotiva Toot si Hoot poate fi conectata la alte trenulete si locomotive Chuggington cu ajutorul magnetului.Varsta recomandata: +3 ani.
  44.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Chuggington Din Lemn Jackman

  Paseste si tu in minunata lume Chuggington alaturi de locomotiva  Jackman, seful patrulei din Chug dar si mentorul lui Wilson.Culorile vesele si faptul ca este realizata din lemn fac ca aceasta locomotiva Chuggington sa fie preferata baietilor. Locomotiva Jackman poate fi conectata la alte trenulete si locomotive Chuggington cu ajutorul magnetului.Varsta recomandata: +3 ani.
  44.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Chuggington Din Lemn Koko

  Paseste si tu in minunata lume Chuggington alaturi de locomotiva  Koko, este complet electrica si isi trage energia de sub sinele pe care merge. Adora sa exploreze tinuturi noi cat si sa isi provoace prietenii ori de cate ori are ocazia.Culorile vesele si faptul ca este realizata din lemn fac ca aceasta locomotiva Chuggington sa fie preferata baietilor. Locomotiva Koko poate fi conectata la alte trenulete si locomotive Chuggington cu ajutorul magnetului.Varsta recomandata: +3 ani.
  44.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Chuggington Din Lemn Piper

  Locomotiva invatacel Piper este un model ce functioneaza pe aburi si ulei vegetal. Locomotiva Piper este realizata din lemn si prezinta atat in fata cat si in spate conectori cu magnet ce permit cuplarea la alte seturi de joaca, locomotive sau vagoane Chuggington.Varsta recomandata: +3ani.
  44.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Chuggington Din Lemn Puffer Pete

  Paseste si tu in minunata lume Chuggington alaturi de locomotiva Old Puffer Pete, unul dintre cei mai indragiti din gama Chuggington. Culorile vesele si faptul ca este realizata din lemn fac ca aceasta locomotiva Chuggington sa fie preferata baietilor. Locomotiva Old Puffer Pete poate fi conectata la alte trenulete si locomotive Chuggington cu ajutorul magnetului.Varsta recomandata: +3 ani.
  44.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Chuggington Din Lemn Skylar

  Paseste si tu in minunata lume Chuggington alaturi de locomotiva Skylar, cel mai energic profesor de constructii din Chuggington. Culorile vesele si faptul ca este realizata din lemn fac ca aceasta locomotiva Chuggington sa fie preferata baietilor. Locomotiva Skylar poate fi conectata la alte trenulete si locomotive Chuggington cu ajutorul magnetului.Varsta recomandata: +3 ani.
  44.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Chuggington Din Lemn Wilson

  Paseste si tu in minunata lume Chuggington alaturi de locomotiva Wilson, cel mai indragit caracter din  gama Chuggington. Culorile vesele si faptul ca este realizata din lemn fac ca aceasta locomotiva Chuggington sa fie preferata baietilor. Locomotiva Wilson poate fi conectata la alte trenulete si locomotive Chuggington cu ajutorul magnetului.Varsta recomandata: +3 ani.
  44.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Chuggington Stack Track Fletch

  Importantele piese de tren sunt in deplina siguranta in momentul in care Fletch isi face aparitia! Acesta este un motor puternic si adora sa puna la cale mici farse pentru prietenii sai din Chuggington. Fletch impartaseste de asemenea si o rivalitate cu omologul sau Tyne. Acest model de locomotiva se livreaza in modelul usor de recunoscut din indragita serie animata, de dungi verzi si albe, fiind compatibil cu seturile de joaca din colectia Stack Track.
  Varsta recomandata: +3 ani.
  34.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Chuggington Stack Track Speedy McAllister

  Ia-o usor pe calea ferata alaturi de locomotiva Speedy McAllister. Acest impunator trec cu aburi face fiecare lucru in ritmul sau, lent, si niciodata nu ii place sa fie grabit.
  Varsta recomandata: +3 ani.
  39.00 lei 26.99 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Chuggington Stack Track Tyne

  Paseste si tu in minunata lume Chuggington alaturi de locomotiva  Tyne model durabil, compatibil cu toate seturile de joaca din colectia Stack Track.Varsta recomandata: +3 ani.
  34.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Die-Cast Chuggington Stack Track Frostini

  De origine italiana, locomotiva Frostini este cea mai iubita din Chugginghton, asta pentru ca Frostini aduce inghetata! Slujba locomotivii Frostini este cea mai ravnita din intreaga gara.
  39.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Die-Cast Chuggington Stack Track Harrison

  Cea mai rapida locomotivadin tot Chagginghtonul este Harrison si are chiar si un trofeu care sa ateste asta! Cei tineri sunt incantati ca pot invata de la el multe lucruri utile unei locomotive. Harrison locuieste la nivelurile superioare ale garii accesul realizandu-se printr-un lift rotativ.
  39.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Die-Cast Chuggington Stack Track Mtambo

  Locomotiva Mtambo are sarcina dificila de a face turul parcului de safari. Nu il lipseste spiritul de aventura si nici cheful de a calatori peste tot in lume, fiind un Indiana Jones. Adora sa ofere sfaturi, fiind foarte intelept , iar povestile sale despre aventurile in care se avanta in jurul lumii lasa fara grai tinerele locomotive.
  27.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Die-Cast Chuggington Stack Track Old Puffer Pete

  Pete este o locomotiva diecast  durabila dotata cu conectori ce ii permite cuplarea cu alte vagoane din gama.Varsta recomandata: +3 ani.
  39.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Die-cast Chuggington Stack Track Zack

  Locomotiva durabila, de tip die cast, ce prezinta conectori atat in partea din fata cat si in partea din spate facand astfel posibila conectarea acesteia la alte vagoane sau locomotive din gama Chuggington.
  39.00 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Thomas hai la joaca – Percy

  Modele noi de jucarii de la Thomas si Prietenii! Aceste mici locomotive masoara aproximativ 9 x 6 x 5 cm, si sunt realizate cu multa grija de producatorul Fisher Price, fiind perfect de tinut si manevrat chiar si in cele mai micute maini. Aceste modele nu sunt compatibile cu seturile de sina standard, fiind ideale pentru joaca pe covor sau alte suprafete.
  33.00 lei 28.99 lei
 • 0 out of 5

  Locomotiva Thomas hai la joaca – Thomas

  Modele noi de jucarii de la Thomas si Prietenii! Aceste mici locomotive masoara aproximativ 9 x 6 x 5 cm, si sunt realizate cu multa grija de producatorul Fisher Price, fiind perfect de tinut si manevrat chiar si in cele mai micute maini. Aceste modele nu sunt compatibile cu seturile de sina standard, fiind ideale pentru joaca pe covor sau alte suprafete.
  33.00 lei 28.99 lei
 • 0 out of 5

  Platforma Chuggington Din Lemn

  Platforma Chuggington cu lumini si sunete este alegerea perfecta pentru ca micutul tau sa se poata bucura de aventura Chuggington. Aceasta dispune de puncte de conectare cu magnet si este compatibila cu alte sisteme din lemn Chuggington.
  Varsta recomandata: +3 ani. 
  210.00 lei 156.99 lei
 • 0 out of 5

  Set De Joaca Intrecerea Dintre Thomas Si Percy

  Se pare ca in Sodor avem parte de o mica intrecere intre cele mai indragite locomotive: Thomas si Percy! Insa lucrurile nu sunt atat de simple precum par, un bolovan urias va incerca sa distruga tot inclusiv cursa. Tu cine crezi ca va ajunge primul la linia de sosire?Setul de joaca promite mult suspans si aventura iar micutii sigur il vor indragi!Vartsa recomandata: +3 ani.  
  189.99 lei 129.99 lei
 • 0 out of 5

  Thomas & Friends Depozitul de vagoane

  140.00 lei 119.99 lei
 • 0 out of 5

  Thomas & Prietenii Set De Joaca Dinozaur

  Setul de joaca Dinozaur de la Thomas & Prietenii nu trebuie sa iti lipseasca din colectie si este compatibil cu alte seturi de joaca Thomas ce se pot achizitionat separat, in functie de disponibilitate. Thomas are foarte multa treaba iar tu il poti ajuta sa gaseasca toate fosilele dinozaurilor ce trebuiesc transportate la muzeu. Crezi ca poti sa il ajuti? Acest set de joaca este inspirat din noul film Legenda Comorii Pierdute din Sodor, iar micutul tau il va adora.Varsta recomandata: +3 ani.Brand: Thomas. 
  187.00 lei 141.00 lei
 • 5.00 out of 5

  Thomas Cranky la docuri

  Alaturati-va lui Cranky si Salty pentru o alta zi plina! Descarca incarcatura din corabie, cu Cranky, cu un brat de macara extensibil si transfer-o la docuri. Coborati si ridicati poarta de trecere. Include personajul masinuta Salty. Setul Thomas Cranky la docuri se pliaza pentru a fi portabil – toate piesele se afla in interior! Se conecteaza la alte seturi de joaca Take-n-Play pentru extinderea jocului. Setul de joaca se extinde la 21L x 11W x 13H. Luati acest set de joaca care poate fi trasportat cu usurinta oriunde!Pentru varste de la 3 ani in sus.
  236.00 lei 183.00 lei
 • 0 out of 5

  Thomas hangarul TIDMOUTH

  Acum poti lua setul de joaca a lui Thomas si Prietenii oriunde ai merge! Recreaza aventurile tale preferate cu aceste seturi de joaca portabile care includ cladiri si un aspect de pista complet. De asemenea, inclusa este o masinuta die-cast. Pe Insula lui Sodor, fiecare zi incepe si se termina la Sura lui Tidmouth! Rotiti Thomas si prietenii sai pentru a ii trimite in jos pe pista pentru aventurile zilei. La sfarsitul zilei, ei se întorc la grajduri pentru a se odihni. Strange totul pentru o distractie ce se poate desfasura oriunde! Setul de joaca Thomas hangarul TIDMOUTH include un maner de transport convenabil. Se conecteaza la alte seturi Take-n-Play ™ pentru un joc extins.Pentru varste de la 3 ani in sus.
  230.00 lei 180.00 lei
 • 5.00 out of 5

  Thomas locomotiva

  Trage in spate si esti gata de cursa! Popularul personaj Thomas locomotiva te incanta si binedispune alaturi de culori fascinante si detalii minunate. Produsul este recomandat pentru copii cu varsta minima de +18 luni.Alte informatii ale produsului:Brand: Mattel, Thomas
  46.00 lei 39.00 lei
 • 0 out of 5

  Thomas locomotiva diesel

  Trage in spate si esti gata de cursa! Popularul personaj Thomas locomotiva Diesel te incanta si binedispune alaturi de culori fascinante si detalii minunate. Produsul este recomandat pentru copii cu varsta minima de +18 luni.Alte informatii ale produsului:Brand: Mattel, Thomas
  46.00 lei 39.00 lei
 • 0 out of 5

  Thomas locomotiva Percy

  Trage in spate si esti gata de cursa! Popularul personaj Thomas locomotiva Percy te incanta si binedispune alaturi de culori fascinante si detalii minunate. Produsul este recomandat pentru copii cu varsta minima de +18 luni.Alte informatii ale produsului:Brand: Mattel, Thomas
  46.00 lei 39.00 lei
 • 5.00 out of 5

  Thomas locomotiva Percy pentru baie

  Acum baia poate fi mai distractiva alaturi de personajele preferate din Thomas.Locomotiva Percy este confectionata din cauciuc. Prin horn absoarbe apa si daca este apasata pe lateral stropeste , lasand impresia ca este un nor de fum.Colectioneaza toate modelele si distreaza-te in cada!Recomandat: +18luni.Dimensiuni : 9 cm.
  49.00 lei 31.00 lei
 • 5.00 out of 5

  Thomas locomotiva Thomas pentru baie

  Acum baia poate fi mai distractiva alaturi de personajele preferate din Thomas.Locomotiva Thomas este confectionata din cauciuc. Prin horn absoarbe apa si daca este apasata pe lateral stropeste , lasand impresia ca este un nor de fum.Colectioneaza toate modelele si distreaza-te in cada!Recomandat: +18luni.Dimensiuni : 9 cm. 
  49.00 lei 31.00 lei
 • 0 out of 5

  Thomas Locomotive Motorizate Noi Cu Vagon

   Noile locomotivele motorizate TrackMaster vin in intampinarea micutului tau pentru inca o zi plina pe insula Sodor. Performante si motorizate, aceste locomotive merg mult mai repede si pot urca dealuri mult mai abrupte, iar tu te poti bucura de aventuri cu mult mai mari. Porniti comutatorul pentru a observa cu entuziasm cum personajul tau preferat prinde viteza catre noi aventuri! Locomotivele Thomas functioneaza cu doua baterii de tip AAA ce nu sunt incluse. Pentru detalii legate de disponibilitatea modelelor, contactati un operator al magazinului sau specificati in casuta speciala la finalizarea comenzii.
  99.00 lei 78.99 lei
 • 5.00 out of 5

  Thomas Nava Capitan pentru baie

  Acum baia poate fi mai distractiva alaturi de personajele preferate din Thomas.Nava Capitanului este confectionata din cauciuc. Absoarbe apa si daca este apasata pe lateral stropeste precum un tun.Colectioneaza toate modelele si distreaza-te in cada!Recomandat: +18luni.Dimensiuni : 9 cm.
  49.00 lei 31.00 lei
 • 0 out of 5

  Thomas o zi ocupata

  Acest set de incepatori este introducerea in lumea perfecta a lui Thomas si Prietenii. Inginerii mici il pot trimite pe Thomas sa incarce in gara si sa faca livrari speciale. Setul Thomas o zi ocupata include: 1 – locomotiva Thomas, gara, 8 bucati de sina curbata, 1 bucata de sina dreapta si 1 bucata de sina de stationare.Pentru varste de la 3 ani in sus.
  101.00 lei
 • 0 out of 5

  Thomas Prietenii noi momente noi

  Noi episoade pereferate direct de la Thomas si Prietenii tai sunt acum capturate in trei seturi auto. Fiecare set include unul dintre personajele tale preferate.Pentru varste de la 3 ani in sus.
  99.00 lei
 • 0 out of 5

  Thomas Set De Joaca Acvariu

  Haideti sa-l ajutam pe Thomas sa isi indeplineasca misiunea! Cine vrea sa il ajute sa incarce periculosul rechin ca apoi sa-l transporte pana la acvariu? Setul de joacavine alaturi de locomotiva Thomas si este compatibil cu alte seturi din aceeasi gama.Varsta recomandata: +3 ani. 
  168.00 lei 135.99 lei
 • 0 out of 5

  Thomas set de joaca aventura de la castel

  Exista o multime de distractie si emotie in noul Thomas set de joaca aventura de la castel, inspirat dupa filmul Regele cailor ferate! Camionul Problema incearca din rasputeri sa il prinda pe Thomas in timp ce acesta aluneca pe pista in forma de spirala! Va reusi oare acesta sa il prinda? In timp ce Thomas coboara comorile si steagul ies la iveala!Include locomotiva Thomas die-cast, Camionul Problema si doua bucati de joc suplimentare.Varsta recomandata: + 3 ani.
  307.00 lei 216.00 lei
 • 0 out of 5

  Thomas Set De Joaca Gara Tidmouth

  Noul set de joaca de la Thomas - Gara Tidmouth este cadoul ideal pentru micutul tau! Asambleaza calea ferata si joaca poate sa inceapa! Ajuta-l si tu pe Thomas sa transporte incarcatura si sa incheie ziua cu bine. Setul de joaca Gara Tidmouth contine locomotiva Thomas, cele 9 elemente de sina, vagonul si incarcatura, iar datorita manerului acest set de joaca poate fi transportat cu usurinta.Varsta recoamandata: +3 ani.
  139.00 lei 99.99 lei
 • 0 out of 5

  Thomas Set de joaca Primul Circuit

  125.00 lei 117.99 lei
 • 0 out of 5

  Thomas Set De Joaca Salty Si Cranky

  Se pare ca astazi avem parte de inca o misiune - trebuie sa-l ajutam pe Salty sa finalizeze cu bine cursa pe calea ferata in forma de opt. Cranky, macaraua, ne ajuta si ea sa incarcam marfa in locomotiva, insa trebuie sa ne grabim! Setul de joaca se livreaza alaturi de trenuletul Salty si vagonul sau pentru marfa.Vartsa recomandata: +3 ani.
   
  148.00 lei 99.99 lei