• 0 out of 5

  Carte De Plus – Lamaze

  Culori vibrante pentru stimularea vizuala, sunete amuzante pentru stimularea auzului, texturi interesante pentru simtul tactil este tot ce ii trebuie unui bebelus! Cartea de plus Lamaze contine si un inel pentru a putea fi atasata la carucior.
  44.00 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Albinuta Zburatoare

  Albinuta Zburatoare este o minunata jucarie de plus pentru bebelusi. Fiind asezata pe o floare clorata cu petale din satin si inele zornaitori  cu parti moi pentru gingii, albinuta va deveni jucaria preferata a micutilor. Copilul va putea trage de albinuta, iar aceasta va reveni la forma initiala aterizand usor pe floare.
  93.00 lei 82.99 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Broscuta Testoasa Muzicala

  Broscuta Testoaza Muzicala Lamaze este cea mai buna alegere pentru micutul tau! Fiid o jucarie din plus in culori vibrante va stimula atat auzul cat si vazul copilului. In momentul in care copilul va atinge carapacea broscutei aceasta va incepe sa cante. Broscuta Muzicala Lamaze are diferite melodii din care copilul poate alege.
  168.00 lei 151.99 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Caracatita Muzicala

  Do!Re!Mi! Micutii nazdravani se vor distra de minune alaturi de aceasta draguta caracatita muzicaa! Fiecare tentacul emite un alt sunet, iar copii vor fi incantati cu siguranta! Aceasta adorabila caracatita functioneaza fara baterii si are un miros subtil de vanilie.
  170.00 lei 151.99 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Catelusul Muzical

  Acum micutul tau se poate distra compunand melodii! Muzica Catelusului Muzical stimuleaza imaginatia si tot ce trebuie facut este sa apese piciorusele catelusului! Catelusul Muzical Lamaze emana chiar si un parfum subtil de vanilie.
  102.00 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Catelusul Pupsqueak

  Mangaie nasucul catelusului Pupsqueak iar acesta va latra! Aceasta jucarie colorata este plina de activitati iar mcutul tau se va amuza sa descopere si alte sunete ale catelului. Jucaria contine si un inel pentru a putea fi atasat la carucior sau patut.
  82.00 lei 75.00 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Chitaitoare Panda

  Lamaze introduce o noua linie de jucarii special create pentru a dezvolta vederea copilului. Facuta din materiale moi de inalta calitate, Chitaitoarea Panda detine 2 zone de joaca de culori vibrante si contraste mari in ceea ce priveste modelul. Aceasta jucarie are dimensiunile perfecte pentru mana unui bebelus.
  42.00 lei 34.00 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Chitaitoare Pinguin

  Lamaze introduce o noua linie de jucarii special create pentru a dezvolta vederea copilului. Facuta din materiale moi de inalta calitate, Chitaitoarea Pinguin detine 2 zone de joaca de culori vibrante si contraste mari in ceea ce priveste modelul. Aceasta jucarie are dimensiunile perfecte pentru mana unui bebelus.
  42.00 lei 34.00 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Covorasul Interactiv

  Salteaua de joaca prezinta caracteristici de tip cresti cu mine astfel incat micutul tau va continua sa fie fascinat de multiplele texturi diferite.  Poti inlatura platforma ce se roteste in momentul in care cel mic a mai crescut si poate sta in picioare, continuand astfel procesul de invatare si distractie atat de necesar.
  258.00 lei 199.99 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Elefantul Muzical Eddie

  Sa inceapa distractia alaturi de Elefantul muzical Lamaze! Copii pot apasa trompa colorata a elefantului iar acesta va reda pana l a8 sunete diferite, iar prin apasarea piciorului, acesta reda un cantecel intreg. Acest elefant are si functie de inregistrare si redare a oricarei piese compuse de copil, tot ce trebuie facut este sa se apese celalalt picior. In culori vibrante si texturi moi si diferite, coilul isi va dezvolta simturile.
  156.00 lei 141.00 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Libelula Freddie

  Libelula Lamaze stimuleaza dezvoltarea auditiva si vizuala a bebelusilor. In culori vibrante, texturi diferite dar si zone pentru dentitie sau sunete amuzante, Libelula Lamaze ramane jucaria preferata pentru cei mici. Aceasta dispune si de un inel pentru a putea fi atasata la carucior sau patut.
  89.00 lei 79.90 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Paturica Panda

  Avand marimea perfecta pentru mainile bebelusilor, Paturica Panda Lamaze, este moale si frumos colorata. Avand in centrul sau un ursulet panda , paturica are zone moi, texturi diferite numai bune pentru mestecat. Urechile ursuletului rotunde incurajeaza si permit copilului sa il apuce si sa traga.
  61.00 lei 49.99 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Plus Pentru Bebelusi Flamingo

  Lamaze Plus pentru Bebelusi Flamingo este ideal pentru micutul tau acesta avand dimensiunile perfecte pentru manutele lui mici. Aceasta jucarie de plus Flamingo Lamaze prezinta sunete amuzante ce se declanseaza cand este agitata. Copilul tau va adora aceasta jucarie de plus Lamaze ce il va ajuta la dezvoltarea musculaturii mainilor si dezvoltarea functiilor motorii. Culorile puternice si modelele cu un contrast evidentiat stimuleaza simtul vizual.Varsta recomandata: +0 luni.Brand: Lamaze.
  35.00 lei 25.99 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Plus Pentru Bebelusi Strut

  Lamaze Plus pentru Bebelusi Strut este ideal pentru micutul tau acesta avand dimensiunile perfecte pentru manutele lui mici. Aceasta jucarie de plus Strut Lamaze prezinta sunete amuzante ce se declanseaza cand este agitata. Copilul tau va adora aceasta jucarie de plus Lamaze ce il va ajuta la dezvoltarea musculaturii mainilor si dezvoltarea functiilor motorii. Culorile puternice si modelele cu un contrast evidentiat stimuleaza simtul vizual.Varsta recomandata: +0 luni.Brand: Lamaze.
  35.00 lei 25.99 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Plus Pentru Manute

  Realizate special pentru dezvoltarea musculaturii si a coordonarii ochi-mana, plusurile pentru manute Lamaze sunt cea mai buna alegere pentru cei mici. Acestea au dimensiuni, culori si sunete perfecte pentru ca joaca sa devina foarte amuzanta. Plusurile pentru manute Lamaze sunt realizate din materiale de inalta calitate cu texturi ce dezvolta simtul tactil.
  49.99 lei 39.99 lei
 • 0 out of 5

  Lamaze Plus Sosete Pentru Picioruse

  Realizate special pentru dezvoltarea musculaturii si a coordonarii ochi-mana-picior, plusurile pentru picioruse Lamaze sunt cea mai buna alegere pentru cei mici. Acestea au dimensiuni, culori si sunete perfecte pentru ca joaca sa devina foarte amuzanta. Plusurile pentru picioruse Lamaze sunt realizate din materiale de inalta calitate cu texturi ce dezvolta simtul tactil.
  49.99 lei 39.99 lei